Bijelo Polje: Poginuo policajac Irfan Kujović, vozač koji ga je usmrtio pobjegao sa lica mjesta

Kujovića je, prema nezvaničnim informacijama, prilikom rutinske kontrole na putnom pravcu Slijepač most – Pavino Polje, udario vozač koji je zatim pobjegao sa lica mjesta i nastavio automobilom u pravcu Tomaševa. Okolni putevi su blokirani

Službenik bjelopoljske policije Irfan Kujović nastradao je večeras oko 18.15 časova na regionalnom putu Slijepač most – Pavino Polje.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, njega je, prilikom rutinske kontrole na tom putnom pravcu, udario vozač koji je zatim pobjegao sa lica mjesta.

“Policijski službenik Kujović je smrtno stradao na službenoj dužnosti, obavljajući poslove i zadatke iz oblasti bezbjednosti saobraćaja na putevima, kada je, prema informacijama kojima raspolažemo, pokušao da zaustavi vozača koji ga je potom vozilom udario i oborio. Službenici CB Bijelo Polje, uz podršku drugih organizacionih policijskih jedinica, preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju i pronalasku vozača koji je vozilom usmrtio našeg kolegu kao i vozila koje je tom prilikom ovaj vozač koristio”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije najoštrije osuđuju ovaj tragični i kriminalni čin koji još težim čini činjenica da je vozač ne samo vozilom udario policijskog službenika koji je bio na službenoj dužnosti već je i ne zaustavljajući se pobjegao sa lica mjesta ne pružajući mu neophodnu pomoć, budući da je bio teško povrijeđen usljed kojih povreda je i preminuo.

“Cjelokupni raspoloživi sastav policijskih jedinica preduzeće sve neophodne aktivnosti u okviru zakona kako bi se ovo lice pronašlo, lišilo slobode i procesuiralo”, zaključuje se u saopštenju.

Foto: vip.its.me

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!