Objavljeno pa nestalo bez traga: Nikolić u Moskvi dogovorio uniju Srbije i Crne Gore?

U tekstu se navodi da Sputnjik ekskluzivno saznaje da je predsjednik Srbije Tomislav Nikolić tokom posjete Ruskoj Federaciji razgovarao o mogućnostima ujedinjenja Srbije i Crne Gore u slučaju pobjede crnogorske opozicije na parlamentarnim izborima u nedjelju

Nikolić dogovorio u Moskvi uniju Srbije i Crne Gore – glasio je naslov vijesti objavljene u četvrtak uveče na sajtu Sputnjika Srbija, da bi nedugo potom tekst nestao bez traga.
U tekstu, koji prenosi “Oslobođenje”, navodi se da Sputnjik ekskluzivno saznaje da je predsjednik Srbije Tomislav Nikolić tokom posjete Ruskoj Federaciji razgovarao o mogućnostima ujedinjenja Srbije i Crne Gore u slučaju pobjede crnogorske opozicije na parlamentarnim izborima u nedjelju.

“Moguća nova bliskost, a upućeni govore i o ujedinjenju, bila bi formulisana u Nikolićevom predlogu koji bi u dogledno vrijeme iznio u javnost, što bi predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, ali i Rusija pozdravili, jer je riječ o volji naroda”, pisalo je na sajtu.

U tekstu se dodaje da bi ujedno “Nikoliću ovo bila i izborna platforma kojoj, po njegovom i ruskom mišljenju, premijer Srbije Aleksandar Vučić ne bi smio da se suprotstavi, zbog čega je Nikolić i najavio kandidaturu”.

Sputnjik dalje piše da je predsjednik Srbije uvjerio svoje sagovornike u Rusiji da je sve već dogovorio sa opozicijom u Crnoj Gori.

Foto: Oslobodjenje.ba

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!