Veliki broj iseljenika iz Njujorka na konvenciji Partije za Gusinje: Refik Radončić i Began Čekić pozvali Gusinjane da glasaju PzG

Na tribini su govorili kandidati za odbornike: Semira Kolenović, Fejzo Bektešević, Refik Pirović, mr Huso Brdakić, Fahrudin Dervišević, Ragip Deljanin, dr Said Čekić, Merdin Čekić, kao i lider Partije za Gusinje dr Rusmin Laličić

U prepunoj sali Doma kulture u Gusinju održana je završna konvencija Partije za Gusinje (PzG) koja će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u nedjelju 16. oktobra.

PzG nastupa pod sloganom “Gusinjani za Gusinje”, i do sada je je bila najbrojnija partija u ovom mjestu, ali uprkos tome nije bila dio vlasti.

Oficijelni spiker na konvenciji je bio Samin Radončić, a predstavljeno je 30 kandidata za odbornike.

Na samom početku programa proučena je el-fatiha i održan minut ćutanja za rahmetli Isaka Milja Čekića nedavno preminulog odbornika Partije za Gusinje.

Na tribini su govorili kandidati za odbornike: Semira Kolenović, Fejzo Bektešević, Refik Pirović, mr Huso Brdakić, Fahrudin Dervišević, Ragip Deljanin, dr Said Čekić, Merdin Čekić, kao i lider Partije za Gusinje dr Rusmin Laličić.

Zanimljivo je da su javnu podršku Partiji za Gusinje pružili i uspješni biznismeni iz Njujorka Refik Radončić i Began Čekić, koji su pozvali sve Gusinjanine da na predstojećim izborima zaokruže broj 4.

Prilikom kulturno zabavnog programa nastupali su članovi KUD-a „Džafer Nikočević“, kao i estradni umjetnik Beki Bekić, koji je specijalno za ovu priliku iz Beograda doputovao u rodno mjesto da da podršku svom prijatelju Rusminu Laličići i Partiji za Gusinje .

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!