Delegati SDP-a Plav: DPS nam je nudio novac i poslove da glasamo protiv Ranka Krivokapića

“Dva dana uoči održavanja kongresa, na sjeveru, od Gusinja do Bijelog Polja, angažovani aktivisti DPS-a su zvali delegate opštinskih odbora 8. Kongresa SDP-a, opredijeljene za Ranka Krivokapića, pokušavajući da ih poznatim i već viđenim lažnim obećanjima ubijede da glasaju protiv njega”, tvrde delegati SDP-a iz Plava Miralem Feratović, Hasim Ahmemulić, Fadilj Musić i Mirsad Neković

Delegati Socijaldemokratske partije (SDP) iz Plava Miralem Feratović, Hasim Ahmemulić, Fadilj Musić i Mirsad Neković, tvrde da su pred nedavno održani kongres njihove stranke bili izloženi pritiscima pojedinih funkcionera Demokratske partije socijalista (DPS) koji su im nudili novac i poslove, ali se pozivali i na rodbinske veze kako bi ih ubijedili da na kongresu glasaju protiv Ranka Krivokapića, prenosi Portal Analitika.

Komentarišući izjavu poslanika DPS-a Nikole Gegaja da je netačno da se ta partija miješala u odvijanje kongresa bilo koje stranke, pa i SDP, delegati iz Plava su kazali da im nije jasno zašto se oglasio Gegaj koji nije sa sjevera zemlje.

 

„Povodom odgovora poslanika Nikole Gegajana izjavu Džavida Šabovića, poslanika i predsjednika OO SDP Plav, da su dva dana uoči održavanja kongresa, na sjeveru, od Gusinja do Bijelog Polja, angažovani aktivisti DPS-a koji su zvali delegate opštinskih odbora 8. Kongresa SDP-a, inače opredijeljene za Ranka Krivokapića, pokušavajući da ih poznatim i već viđenim lažnim obećanjima ubijede da glasaju protiv Krivokapića, mi, dolje potpisani, potpuno jasno i otvoreno kažemo da smo bili na udaru pojedinih funkcionera DPS-a koji su na nas vršili pritisak u vidu različitih ponuda za zapošljavanje. Nuđen nam je i novac, a na kraju su se pozivali i na rodbinske veze. Nije nam jasno zašto se oglasio Nikola Gegaj, jer pomenuti nije sa sjevera“, navodi se u saopštenju OO SDP Plav dostavljenom Portalu Analitika.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!