Eldina Kučević pobijedila u anketi portala nj.com za najbolju košarkašicu, predstoji glasanje za najbolju od 15 prvoplasiranih

Eldina je u glasanju za najbolju košarkašicu u Northwest Jersey Athletic Conference za 2014/2015. godinu osvojila 35.160 glasova navijača, odnosno skoro 26 odsto od ukupnog broja

Eldina Kučević, učenica Lenape Valley Regional High School u Stanhopeu, New Jersey, pobjednica je ankete portala nj.com, gdje se glasalo za najbolju košarkašicu u Northwest Jersey Athletic Conference za 2014/2015. godinu.

 

Eldina je osvojila 35.160 glasova navijača, odnosno skoro 26 odsto od ukupnog broja.

 

Veronica Serkowska iz Parsippany Hills završila je na drugom mjestu sa 24.589 glasova.

 

U anketi je glasalo više od 135.000 navijača.

 

Sada predstoji glasanje za najbolju od prvoplasiranih 15 igračica koje su u anketi glasanjem odabrali navijači.

 

“Pitanje glasi: Ko je najbolji igrač u Northwest Jersey Athletic Conference? Možete glasati koliko god puta želite. Glasanje se završava u utorak, u pet popodne”, piše na portalu highschoolsports.nj.com.

 

Navijači mogu da glasaju koliko god puta žele. Međutim, na portalu su upozorili da će svako “rafalno” glasanje sa bilo kog pojedinačnog IP-a blokirati.

Šesnaestogodišnja Eldina je u svom predstavljanju na portalu kazala da košarku igra od osme godine. U ovoj sezoni za svoj tim prosječno bilježi 13,1 poena, 4,1 skok i 2,4 asistencije po utakmici.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!