Hotel Ramada traži „direktora za hranu“: 15.000 dolara da putuje svijetom i isprobava specijalitete

„Direktor za hranu“, kako se ta pozicija naziva, biće odgovoran za „istraživanje najukusnijih lokalnih kuhinja i iskustava“ u gradovima sa lokacijama Ramade širom svijeta. On ili ona će snimati sadržaj i pisati postove na blogu koje će brend prikazati na svojim društvenim kanalima

Jeste CEO, ali nije izvršni direktor – luksuzni hotelski lanac Ramada by Windham traži direktora za hranu (Chief Eats Officer), čiji je zadatak da za platu od 15.000 dolara putuje svijetom, obilazi lokacije ovog hotela, isprobava lokalne specijalitete i sve to dokumentuje fotografijama za društvene mreže. Rok za potencijalne kandidate ističe 22. oktobra.

Luksuzni hotelski lanac želi da pokloni odmor i to kakav – plaćeni, piše portal Sve o novcu.

Ramada by Windham pokrenula je takmičenje za pronalaženje nekoga ko će putovati svijetom, obilazeći njihove lokacije i dokumentujući putovanje za društvene mreže.

„Direktor za hranu“, kako se ta pozicija naziva, biće odgovoran za „istraživanje najukusnijih lokalnih kuhinja i iskustava“ u gradovima sa lokacijama Ramade širom svijeta.

On ili ona će snimati sadržaj i pisati postove na blogu koje će brend prikazati na svojim društvenim kanalima.

Putovanje po cijelom svijetu biće planirano u koordinaciji sa Ramadom i obuhvataće boravke na pet kontinenata.

Potencijalna zaustavljanja će uključivati Južnu Koreju (Seul), Irsku (Belfast), UAE (Dubai), Brazil (Sao Paolo) i Havaje (Honolulu).

Ramada, prenosi N1, traži kandidate sa jakim vještinama pisanja koji su gurmani i vole da putuju. Biti aktivan na platformama društvenih medija kao što su Instagram i TikTok je plus.

Pored do 21 noći boravka koje pokriva Windham, izabrani kandidat će dobiti stipendiju od 10.000 dolara za pokrivanje putnih troškova, kao i 5.000 dolara u gotovini.

Kandidati koji ispunjavaju uslove moraju biti legalni stanovnici SAD ili Kanade, imati važeći pasoš i biti u mogućnosti da putuju do tri uzastopne nedjelje između 1. aprila i 30. juna sledeće godine.

Ambiciozni službenici za hranu imaju rok do 22. oktobra da postave video na TikTok-u u kojem demonstriraju svoju strast prema hrani i putovanjima i objašnjavaju zašto bi trebalo da dobiju posao.

Dva kandidata sa najboljim rezultatom će zatim ići na video intervju uživo kako bi odredili pobjednika.

Foto: Ilustracija (Screenshot/YouTube)

Idi na VRH
error: Content is protected !!