Vučić: Tata mi je jutros, na rođendan, donio u šerpici omiljeno jelo koje mi je spremila mama

Dan nakon ubjedljive pobjede na beogradskim izborima predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na Televiziji Pink i otkrio detalj iz privatnog života – šta je doručkovao na rođendan

Foto: Printscreen

Srpska napredna stranka odnijela je ubjedljivu pobjedu na beogradskim izborima. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je jutros u Jutarnjem programu na Pinku, gdje je sumirao utiske jučerašnjih beogradskih izbora, na kojim je Srpska napredna stranka odnijela ubjedljivu pobjedu.

Vučić je tokom ovog gostovanja iznio jedan detalj iz privatnog života. Naime, jutros ga je, na rođendan, obradovao njegov otac Anđelko, koji je došao kod njega na posao i donio mu u šerpici omiljenu hranu koju mu je majka napravila.

“Došao mi je otac jutros na posao, pošto neću vidjeti ni oca ni majku opet na rođendan, mnogo sam mator. I majka zna šta volim, i napravila mi je i poslala u onoj šerpici, a otac je donio. Da ne bude neka tajna, ona to pravi za Svetog Nikolu, neke punjene lignje. Sad mi je otac to donio u nekom sosu koji najviše volim. Nije ni važno, u toj šerpici, sad sam ja to doručkovao tamo, i kako mi je tata to donio, rekao mi je jednu stvar: ‘Znaš, sine, nikada nisam pomislio da će ovakvi rezultati da budu’”, rekao je Vučić, prenosi espreso.rs.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!