Bosanac napravio svadbu za pamćenje pa s mladom pobjegao u Njemačku ne plativši račun

Kako su kazali pojedini članovi mladoženjine porodice, ovo mu nije prvi put da nekoga prevari, a ovo mu je i treća svadba

A. K. iz Kiseljaka napravio je veliku svadbu u svadbenom salonu „Shamballa“ u kiseljačkom naselju Brnjaci, a potom s mladom pobjegao za Njemačku, ne plativši račun vlasniku salona.

Kako saznaje “Avaz”, cijena za jednog svata u restoranu bila je 50 maraka, a gostiju je bilo poprilično, tako da se radi o velikoj sumi novca. 

Praksa ovog salona je, kako saznaje taj portal, da se dugovi izmire nekoliko dana nakon slavlja. Međutim, dani su prolazili, a A. nije došao da izmiri dug. Pokušavali su ga i kontaktirati, ali bezuspješno.

Menadžment salona moli odbjeglog mladoženju koji je prije dva mjeseca kod njih napravio svadbu za pamćenje da im se javi i izmiri dug. Kako kažu, s obzirom na to da se dotični trenutno ne nalazi u državi, osim objave identiteta, biće primorani da preduzmu i neke konkretnije korake.

Kako su kazali pojedini članovi mladoženjine porodice, ovo mu nije prvi put da nekoga prevari, a ovo mu je i treća svadba.

“Avazu” su iz svadbenog salona „Shamballa“ potvdrdili da ih je A. K. prevario.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!