Mladi Banjalučanin Borislav Miskin (22) poginuo u Americi: Sudario se sa šleperom, stradao na licu mjesta

Na sajtu Gofundme.com se skuplja novac kako bi se pomoglo porodici da pokrije troškove sahrane

Mladi Banjalučanin Borislav Miskin (22) tragično je izgubio život u nesreći na auto-putu dok je vozio svoj kamion u Aurori, američka država Nebraska.

Kako prenosi Telegraf.rs, teška neseća u kojoj je poginuo Borislav dogodila se u srijedu, 2. oktobra.

On je upravljao kamionom koji se sudario sa šleperom kada je prešao na suprotnu stranu puta.

Kamion se prilikom sudara zapalio, zbog čega su bile blokirane obje saobraćajne trake ka zapadu, što je izazvalo zatvaranje međudržavnog puta na nekoliko sati.

Kako prenose “Nezavisne”, na sajtu Gofundme.com, na kojem se skuplja novac kako bi se pomoglo porodici da pokrije troškove sahrane, piše da je Borislav bio momak kojeg su svi voljeli.

“Borislav je rođen 29. decembra 2001. godine u Banjaluci, BiH i, iako mu je život bio isuviše kratak, ostavio je trajno nasljeđe ljubavi, snage i nesebičnosti. Bio je posvećen i vrijedan momak koga su njegova porodica, prijatelji i svi koji su ga poznavali duboko voljeli. Njegova iznenadna smrt je uništila njegove najbliže. Prikupljamo sredstva da pokrijemo troškove sahrane i da pružimo finansijsku pomoć njegovoj porodici dok se nosi sa ovim tragičnim gubitkom. Sjećanje na Borislava će zauvjek živjeti u srcima onih koji su ga voljeli”, navode organizatori humanitarne akcije, a svako može donirati novac putem OVOG LINKA.

Foto: Borislav Miskin (Gofundme.com)

Idi na VRH
error: Content is protected !!