Pojavio se snimak hapšenja Tigera Woodsa: Nije znao gdje se nalazi, mrmljao, išao bos… (VIDEO)

Policajci su pronašli Woodsa kako spava u polurazbijenom Mercedesu kraj ceste. Golfer u tom trenutku nije ni znao gdje se nalazi. “Idem u Jupiter”, rekao je golfer policajcima koji su ga u čudu gledali. “Gospodine, pa vi ste sada u Jupiteru!”

Foto: Printscreen

Policijska uprava mjesta Jupiter iz Floride objavila je video snimak hapšenja Tigera Woodsa.

Slavni golfer uhapšen je pod sumnjom da je vozio pod uticajem alkohola ili droge, a snimak pokazuje da policija zapravo i nije imala pretežak posao.

Policajci su, piše “Jutarnji list”, pronašli Woodsa kako spava u polurazbijenom Mercedesu kraj ceste. Golfer u tom trenutku nije ni znao gdje se nalazi.

“Idem u Jupiter”, rekao je golfer policajcima koji su ga u čudu gledali.

“Gospodine, pa vi ste sada u Jupiteru!”

Nakon toga Woods je počeo da nešto priča o vožnji iz Kalifornije, što je odmah pobudilo sumnju da je na nečemu. Jedva je izašao iz automobila, pokušao je da zaveže patiku, da bi na kraju bosih nogu pristupio testu trezvenosti.

Policajac ga je upitao je li konzumirao kakav alkohol ili drogu, a odgovor je bio – ne. Zatim je upitan je li uzimao kakve lijekove, a Woodsov odgovor bio je – da.

Policajac je upalio lampicu i rekao Woodsu da očima prati svjetlo. To mu je išlo malo teže…

“Uopšte ne gledate svjetlo”, rekao je policajac, a Woods je promrmljao: “Pa gledam”.

Nakon toga Woods je jedva izrecitovao abecedu, a konačan dokaz da nešto nije u redu s njima je bio test hodanja po bijeloj liniji. Golfer je jedva hodao po crti, a policajci su u jednom trenutku morali da ga zaustave jer je izgledalo kao da nikad neće stati…

Nekoliko sekundi kasnije Woods je bio u lisicama.

Policajci su naveli da je bio spreman za suradnju, ali da nije izgledao kao da je svjestan situacije.

Woods se u saopštenju izvinio svima i dodao da nije konzumirao nikakav alkohol, već da je bio na lijekovima. Ta njegova varijanta priče vjerovatno je tačna, s obzirom na to da je u stanici naduvao 0,0 promila.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!