Užasno nevrijeme u CG: Poginuo turski državljanin na gradilištu u Čanju, jedna osoba stradala od udara groma na Luštici…

Prema podacima “Vijesti”, turski radnik se nalazio u kranu, koji se srušio tokom orkanskih udara vjetra. “Jedna osoba je izgleda smrtno stradala od udara groma na golf terenu Luštica Bay-a”, rekli su iz OKC-a. U oluji u rejonu Čakovica služba zaštite Nacionalnog parka ”Skadarsko jezero“ spasila dvoje stranih državljana. Prethodno, prema saznanjima “Vijesti”, usljed jakog nevremena došlo je do prevrtanja turističkog broda

Turski državljanin poginuo je na gradilištu u Čanju tokom jakog nevremena koje je zahvatilo Crnu Goru, pišu “Vijesti”.

Prema podacima “Vijesti”, radnik se nalazio u kranu, koji se srušio tokom orkanskih udara vjetra.

Takođe, jedna osoba je stradala od udara groma na Luštici, saopšteno je agenciji MINA iz Operativno-komunikaciono centra (OKC) Uprave policije.

“Jedna osoba je izgleda smrtno stradala od udara groma na golf terenu Luštica Bay-a”, rekli su iz OKC-a.

U oluji u rejonu Čakovica služba zaštite Nacionalnog parka ”Skadarsko jezero“ spasila dvoje stranih državljana. Prethodno, prema saznanjima “Vijesti”, usljed jakog nevremena došlo je do prevrtanja turističkog broda.

Primorski portal prenosi da je vjetar u Baru iščupao djelove drveća i da su oštećeni automobili. Navodi se da je zbog oluje oštećeno i više plovila u marini.

Takođe, olujno nevrijeme srušilo je tri dizalice u luci i polomilo pretovarne mostove.

Centar Budve je, pišu “Vijesti”, ponovo je pod vodom, a potoci idu nedovršenom Ulicom 22. novembra.

Iako se očekivalo da će rekonstrukcija ove glavne gradske ulice u koju je uloženo tri miliona eura, te novi atmosferski kanal riješiti problem, obilne padavine su to demantovale.

Posebno je na udaru poslovni šoping centar TQ Plaza.

Foto: Luka Bar (Podgorički vremeplov)

Idi na VRH
error: Content is protected !!