DVIJE GODINE OD SMRTI GOSPODE Vendi: Moj Ekrem je ostao neprevaziđen! (VIDEO)

Naravno da mi nedostaje. Baš sam se skoro sjetila njega. Često ga pominjem. Mislim da se kroz rijalitije, koji se trenutno prikazuju, najbolje shvata koliko on tu fali. On je bio teatralan, specifičan, a danas gledamo ljude koji bi da budu poznati, a nemaju nijedan kvalitet za to, kazala je Vendi

Dvije godine navršile su se od smrti Ekrema Jevrića.

Fanovi i prijatelji čuvaju uspomenu na vlasnika hita „Kuća, poso“, a među njima je i Vesna Vukelić Vendi, koja je u rijalitiju bila bliska s Ekremom.

“Naravno da mi nedostaje. Baš sam se skoro sjetila njega. Često ga pominjem. Mislim da se kroz rijalitije, koji se trenutno prikazuju, najbolje shvata koliko on tu fali. On je bio teatralan, specifičan, a danas gledamo ljude koji bi da budu poznati, a nemaju nijedan kvalitet za to. Šta da vam kažem, u tim programima gledamo ljude koji vode ljubav kao životinje, bez ljubavi i emocija. Ekrem je imao svoju monodramu u rijalitiju, a zahvaljujući meni, to se pretvorilo u pravu dramu. Zbog toga smo mi neprevaziđeni i tako će i ostati”, rekla je Vendi za Kurir.

Podsjetimo, Ekrem je preminuo u 55. godini u Njujorku na putu ka poslu. Sa suprugom Igbalom imao je četvoricu sinova.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!