Alek Boldvin žestoko iznervirao Trampa izjavom: “Agonija je imitirati ga” (VIDEO)

“Alek Boldvin, čija je osrednja karijera spasena njegovom imitacijom mene na SNL, sada kaže da je glumljenje mene agonija. Alek, agonija je za one koji su prisiljeni da te gledaju. Vratite nazad Derela Hamonda, smješniji je i mnogo talentovaniji”, tvitnuo je Tramp. Boldvin otvoreno podržava demokrate, a dobio je i Emija prošle godine upravo za ovu parodiju

Foto: Printscreen

Predsjednik SAD Donald Tramp nije srećan zbog izjave Aleka Boldvina da je agonija imitirati ga. To je javno objavio, a gdje drugdje nego na Twitteru uz predlog kreatorima “Saturday Night Live” (SNL) šoua da zamijene glumca.

“Alek Boldvin, čija je osrednja karijera spasena njegovom imitacijom mene na SNL, sada kaže da je glumljenje mene agonija. Alek, agonija je za one koji su prisiljeni da te gledaju. Vratite nazad Derela Hamonda, smješniji je i mnogo talentovaniji”, tvitnuo je Tramp.

Boldvin otvoreno podržava demokrate, a dobio je i Emija prošle godine upravo za ovu parodiju. Međutim, kako piše Nedeljnik.rs, ističe da ne uživa u imitacijama Trampa.

“Svaki put kad to radim osjećam agoniju. Ne mogu”, rekao je glumac za Holivud reporter.

Našalio se i da će, ukoliko Tramp pobijedi na izborima 2020. godine i osvoji još jedan mandat, voditi šou u Španiji.

Tramp je, inače, komentar o Boldvinu sa dvije greške u pisanju okačio u petak ujutru, a onda ga je obrisao i ispravljen post ponovio nešto kasnije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!