Gusinje: Završna faza izgradnje gradske pijace počeće narednog ponedjeljka

Realizacijom ovog projekta Gusinjani će dobiti savremeno opremljen objekat površine 763 metra kvadratna, koji će ispunjavati sve tehnološke i sanitarne standarde

Foto: Uprava javnih radova

Završna faza izgradnje gradske pijace u Gusinju, za koju je Vlada Crne Gore izdvojila skoro 480 hiljada eura, počeće narednog ponedjeljka, zaključeno je na sastanku predstavnika Uprave javnih radova, izvođača i nadzora.

Uslovi za uvođenje izvođača u posao stekli su se nakon što je Uprava javnih radova nedavno potpisala ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem u postupku javne nabavke, danilovgradskim doo “Eurozoks”.

Izvođač se ugovorom obavezao da radove završi do početka decembra, tako da se očekuje da će objekat biti spreman za korišćenje krajem godine, po završetku postupka tehničkog prijema, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Foto: Uprava javnih radova

Realizacijom ovog projekta Gusinjani će dobiti savremeno opremljen objekat površine 763 metra kvadratna, koji će ispunjavati sve tehnološke i sanitarne standarde.

U njemu su planirani zelena i mliječna pijaca, kotlarnica, posebne prostorije za invalide, kao i prostor za komunalnu i službu zaštite i spasavanja.

Prvom fazom, koja je završena krajem prošle godine, okončani su grubi građevinski radovi i postavljanje krova. Završnom fazom izgradnje predviđeni svi preostali radovi.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!