Prelijepa Bjelopoljka koja se liječi na onkologiji poslala poruku: “Živite svaki dan kao da vam je poslednji” (VIDEO)

“Upoznajte Anđeliju i njen modni detalj. Ovo je Anđelija, najljepša heriona crnogorskog društva, koja sa svojim modnim detaljima dominira na odjeljenju radioteparije, na Istututu za onkologiju. Ukoliko smatrate da vam je dan težak i loš, Anđelija ima jednu jaku poruku za vas”, kaže medicinska sestra

Hrabra i lijepa Anđelija iz Bijelog Polja je sa odjeljenja radioteparije, na Istututu za onkologiju, poslala jaku poruku koju svako treba da čuje. Naime, na snimku koji je objavljen na Fejsbuk stanici “Urban revolt”, Anđelija sa osmijehom na licu, prkosi opakoj bolesti i poručuje svima da snaga nije u pobjedi, već u istrajavanju.

“Upoznajte Anđeliju i njen modni detalj. Ovo je Anđelija, najljepša heriona crnogorskog društva, koja sa svojim modnim detaljima dominira na odjeljenju radioteparije, na Istututu za onkologiju. Ukoliko smatrate da vam je dan težak i loš, Anđelija ima jednu jaku poruku za vas”, kaže medicinska sestra.

“Snaga nije u pobjedi već u istrajavanju. Živite svaki dan kao da vam je poslednji. Ljubim vas”, kaže Bjelopoljka, prenosi Adria.tv.

Kako stoji u opisu videa, Anđeliju iz Bijelog Polja je bol u grudima doveo do dijagnoze Non Hočkina.

Non Hočkin limfom (NHL) je maligna bolest limfnog sistema kod koje se ćelije limfnog sistema transformišu, nekontrolisano rastu i
formiraju tumor.

Idi na VRH
error: Content is protected !!