Mladi Podgoričanin Miloš Vujović preminuo u Njujorku, prijatelji sakupljaju novac za transport tijela u Crnu Goru

Porodica Vujović bi željela da Miloševo tijelo bude sahranjeno u njegovom rodnom gradu – Podgorici. Pogrebni troškovi transporta iz SAD za Crnu Goru su preveliki za njih, i zato se ovim putem obraćamo svim ljudima dobre volje koji svojim prilozima mogu da pomognu porodici

Podgoričanin Miloš Vujović (28 godina) preminuo je 7. juna u Njujorku. Njegovi prijatelji su na sajtu gofundme.com pokrenuli akciju sakupljanja novca kako bi se platio transport tijela u Crnu Goru.

“Jedan mladi život je prekinut u svom cvijetu, potkresana su mu krila, i osujećena borba i ostvarenje planova za budućnost koja je bila pred njim. Njegovo vedro i nasmijano lice će zauvijek ostati u sjećanjima i neutješnim srcima njegovih bližnjih.

Miloš je došao u Ameriku sa puno ideja i entuzijazma da pomogne svojoj porodici. U toj mukotrpnoj borbi za ispunjenje svojih planova nažalost tragično je izgubio svoj život.

Porodica Vujović bi željela da Miloševo tijelo bude sahranjeno u njegovom rodnom gradu – Podgorici. Pogrebni troškovi transporta iz SAD za Crnu Goru su preveliki za njih, i zato se ovim putem obraćamo svim ljudima dobre volje koji svojim prilozima mogu da pomognu porodici.

Unaprijed vam se zahvaljuje Porodica Vujović”, napisano je u apelu za pomoć.

Idi na VRH
error: Content is protected !!