Zbog momka kojeg je upoznala onlajn ostavila sve i sad živi u džungli Amazonije: Ovo je njihova svakodnevica (VIDEO)

Nakon četiri leta i presijedanja i više od 30 sati putovanja, konačno je stigla u u Amazoniju. Nakon vremena provedenog zajedno, Džordan je rekla da se nikad nije osećala opuštenije i da je povezanost bila uzajamna uprkos tome što nisu govorili istim jezikom

Nakon četiri mjeseca dopisivanja putem interneta, Džordan je odlučila da ode na putovanje kako bi se upoznala sa svojim onlajn partnerom.

Džordan Hauensčajld, koja živi u Kvinslendu u Australiji, nije imala pojma da će se zaljubiti u svog “Tarzana” nakon što mu se obratila na Instagramu. Djevojka koja je tek napunila 26 godina jedne noći je listala na svom Instagramu kada je slučajno naišla na profil 24-godišnjeg Pitiuruka, muškarca iz Ekvadora. Odlučila je da mu pošalje poruku želeći da sazna nešto više o njegovoj kulturi i načinu života u šumi Amazonije, piše The Sun.

@jordankh_

Part 4️⃣: The Next Step 🏠💭: Work 💪. Save 🥵💵 🕰️. Catch 👏 That 👏 Plane 👏 #series #lovestory #internationalcouple #lovestorytime #lovestorytheseries #lovestory❤️ #miniseries #viraltiktokvideo #viralvideo #globaltiktok #staytunedformore #viraltiktok #ecuador #australia #travel #traveltiktok @Pitiuruk @LATAM Airlines @Qantas @Flight Centre

♬ original sound – jordankh_

“Naišla sam na ovog predivnog čovjeka koji je objavljivao nevjerovatan sadržaj u zemlji o kojoj nisam znala ništa. Bila sam toliko zainteresovana time kako ljudi još uvijek žive na ovaj način života i donekle sam znala da postoje plemena u Amazoniji, ali nikada nisam odvojila vrijeme da naučim o tome. Kliknula sam na njegovu stranicu i poslala mu poruku”, dodala je Džordan.

Ona je otkrila da jako vjeruje u rizik, a ovaj se očigledno isplatio.

“Nikad se ne zna, možda jednostavno završite tako da pronađete magiju za koju niste znali da postoji. Moja se slučajno našla na drugom kraju svijeta, u zemlji za koju nikad nisam čula i čiji jezik ne govorim”, kaže ona.

Te noći je poslala Pitiuruku poruku u kojoj je rekla kako je “predivan” i zamolila ga da je nauči o svojoj kulturi.

“Nisam očekivala odgovor da budem potpuno iskrena. A kad je to učinio, ostala sam u šoku. Nisam mogla da vjerujem da mi je neko iz amazonske džungle, u toj egzotičnoj zemlji, upravo odgovorio. Za djevojku koja živi zapadnjačkim životom na obali u Kvinslendu, koja uvijek ide na plažu, koja živi u kući, razgovarati s nekim iz Amazonije koji živi u kolibi, bilo je tako nadrealno”, prisjetila se.

Pitiurukova porodica nalazi se u pokrajini Pastaza, u Amazoniji, gdje nude izlete. Na taj način turistima iz čitavog svijeta približavaju svoju kulturu.

@jordankh_

Would You Cross the Globe 🌎 for a stranger? PART 3️⃣ #series #lovestory #internationalcouple #lovestorytime #lovestorytheseries #lovestory❤️ #miniseries #viraltiktokvideo #viralvideo #globaltiktok #amazonfinds #amazon #staytunedformore @Pitiuruk @LATAM Airlines @Geowulf @Flight Centre

♬ original sound – jordankh_

“Naši razgovori su uglavnom bili o našem načinu života, šta radimo tokom dana, šta jedemo, gdje spavamo i, jednostavno, kako živimo. Pokazala bih mu svoju spavaću sobu, činjenicu da imamo kupatilo i svoje prednje i zadnje dvorište – samo sitnice. I proveo bi me kroz jedan dan života u Amazoniji, što je prilično jedinstveno”, nastavila je Džordan. Nakon samo četiri mjeseca njihovo dopisivanja odlučila je da spakuje stvari i krene na put. Zbog toga je morala da da otkaz.

“Samo sam mu rekla: ‘Mogu doći i upoznati te. Nazovi me ludom, ali zašto da ne”, dodala je djevojka.

Bez oklijevanja, Pitiuruk je prihvatio njenu ideju. Nakon četiri leta i presijedanja i više od 30 sati putovanja, konačno je stigla u u Amazoniju. Nakon vremena provedenog zajedno, Džordan je rekla da se nikad nije osećala opuštenije i da je povezanost bila uzajamna uprkos tome što nisu govorili istim jezikom, piše espreso.rs.

Sledeće dvije nedjelje proveli su živeći i učeći o njegovom načinu života i iako ne govore tečno jezik drugoga, Džordan je rekla da se njihova povezanost zasnivala na govoru tijela. Njegova porodica ju je dočekala raširenih ruku. “Naša džungla je tvoja džungla”, rekli su joj.

@jordankh_

Moments in the Amazon 🍃 Through rivers, tropical mountainous terrain and lush rainforest, @Pitiuruk and his family welcomed me into their home Guayusa Runa 💚 @Runa #lovestory #internationalcouple #lovestorytime #lovestorytheseries #viraltiktokvideo #globaltiktok #ecuador #australia #travel #jungle #amazonrainforest #amazoniaecuatoriana

♬ The Beginning – Flawed Mangoes

Tokom njenog boravka, romansa je rasla. Ni sama nije znala kako će njen odmor da se završi, ali priznala je da je bilo filmski i nestvarno. Nažalost Džordan je morala da se vrati u Australiju gdje je podijelila njihovu ljubavnu priču na društvenim mrežama. Njihova priča je privukla toliko pažnje da je jedna lokalna avio-kompanija odlučila da finansira njen let nazad do Ekvadora kako bi Džordan ponovo vidjela svog “Tarzana”.

“Oboje smo bili u suzama jer nismo očekivali da ćemo se vidjeti još narednih godinu dana”, objasnila je. Iako Džordan još nije razmišljala o datumu povratka, tvrdi da se ovaj put nada da će ostati nekoliko mjeseci.

Foto: Screenshot

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!