“Umjesto što su snimali, mogli su da je spasu”: Potresne riječi majke djevojke sa Balkana koja se udavila sa još dvoje mladih (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Majka Patrisije Kormos (20), čije je tijelo pronađeno oko kilometar od mjesta gdje je poslednji put viđena zagrljena sa drugaricom Bjankom i Kristijanom, neutješna je nakon smrti ćerke. Ona se obratila i ljudima koji su sa mosta posmatrali dramatičnu scenu i zagrljene prijatelje, čiji je snimak rasplakao region. “Ono što me najviše boli jeste da su ih svi slikali i snimali i niko ih nije spasio. Niko. Možda su mogli da ih spasu. Nije najvažnije snimiti video”, rekla je Patrisijina majka

Iz nabujale rijeke Nadiža kod Udina u Italiji u nedjelju su izvučena tijela dvije djevojke sa Balkana, koje je u petak, zajedno sa drugom, odnijela bujica. Za mladićem se traga četvrti dan, a italijanski mediji prenijeli su potresne riječi majke jedne od žrtava.

Majka Patrisije Kormos (20), čije je tijelo pronađeno oko kilometar od mjesta gdje je poslednji put viđena zagrljena sa drugaricom Bjankom i Kristijanom, neutješna je nakon smrti ćerke.

Ona se obratila i ljudima koji su sa mosta posmatrali dramatičnu scenu i zagrljene prijatelje, čiji je snimak rasplakao region.

“Umjesto da snimaju, mogli su da je spasu”, rekla je neutješna majka.

Ona je istakla kako je njena ćerka nekoliko puta zvala pomoć.

“Ostavila je svoje ime, adresu, rekla im je: “Zovite moju mamu””, ispričala je neutješna majka.

“Ono što me najviše boli jeste da su ih svi slikali i snimali i niko ih nije spasio. Niko. Možda su mogli da ih spasu. Nije najvažnije snimiti video”, rekla je Patrisijina majka.

“BILA JE ANĐEO”

Prvi put nakon drame u petak, Patrisijina majka se oglasila saopštenjem.

“Bila je anđeo, studirala i radila. Nakon ispita na fakultetu u petak ujutru, rekla mi je da je bilo veoma dobro, da je sve znala”, ispričala je majka.

Da podsjetimo, troje mladih nestalo je u petak oko 14 sati. Oni su se navodno slikali pored reke Nadiža, kada je nivo vode odjednom počeo da raste. Kada im je voda došla do članaka i koljena, oni su se zagrlili i čekali pomoć, nadajući se da će se tako izboriti sa jačinom rijeke.

Nažalost, spasioci nisu uspjeli da ih izvuku, a mladi su nestali u bujici. Snimak njihovog poslednjeg zagrljaja obišao je region.

U međuvremenu je, prenosi Telegraf.rs, pronađena Patrisijina torba, a unutra je bio njen telefon.

U blizini je pronađen automobil sa rumunskim tablicama, a mediji su pisali da su nestali mladi porijeklom iz Rumunije.

Foto: Screenshot 

Idi na VRH

error: Content is protected !!