U finišu predizborne kampanje Crna Gora i Đukanović na udaru srpskih tabloida

Posljednji slučaj brutalne kampanje zadojene mržnjom desio se nakon jučerašnje podrške albanskog premijera Edija Rame, koji je u video poruci podržao DPS uoči izbora u nedjelju. Tako smo kao reakciju na tu izjavu mogli da vidimo naslovnice sljedeće sadržine: “Šiptari podržali Mila u otimanju srpskih svetinja” na tabloidu “Alo”, kao i “Milo uradio najviše za Šiptare” sa “Informera”…

Foto: Alo.rs

“Narod Milu okreće leđa”, “Milova slamka uvoz birača”, “Amfilohijev glas podiže opoziciju”, “Đukanović dotakao dno”, samo su neke od naslovnica koje se posljednjih dana mogu vidjeti na kioscima u susjednoj državi.

Nakon serije lažnih tekstova i objava o crnogorskom predsjedniku i našoj državi koja je bila aktuelna na proljeće, u jeku pandemije koronavirusa, pritisak iz Beograda se nastavlja i ovih dana – prljavom kampanjom preko srpskih tabloida.

Foto: Novosti.rs

U objavama i demonstraciji mržnje prema Crnoj Gori i Đukanoviću prednjače Večernje novosti, Alo, Informer…, piše Portal Analitika.

Posljednji slučaj brutalne kampanje zadojene mržnjom desio se nakon jučerašnje podrške albanskog premijera Edija Rame, koji je u video poruci podržao DPS uoči izbora u nedjelju.

Foto: Informer.rs

Tako smo kao reakciju na tu izjavu mogli da vidimo naslovnice sljedeće sadržine: “Šiptari podržali Mila u otimanju srpskih svetinja” na tabloidu Alo, kao i “Milo uradio najviše za Šiptare” sa Informera…

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!