Oglasio se otac Danke Ilić: Na Instagramu objavio fotografiju ćerkice

“Zlato tatino, naći će te tata! Svete moj mali!”, napisao je Miloš Ilić prije dva dana na svom Facebook profilu, gdje je objavio i fotografiju ćerkice

Miloš ilić, otac nestale djevojčice Danke Ilić (2) iz Bora, za kojom se traga od utorka, oglasio se na društvenoj mreži Instagram.

On je objavio fotografiju svoje nestale ćerkice koja je poslednji put viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju u Brestovačkom zaseoku na imanju svoje majke Ivane Ilić.

Miloš se prije dva dana oglasio i na Facebooku, gde je svojom mezimici poslao srceparajuću poruku:

“Zlato tatino, naći će te tata! Svete moj mali!”, napisao je Miloš Ilić na svom Facebook profilu, gdje je objavio i fotografiju ćerkice, piše “Kurir”.

Foto: Slika i poruka koju je Dankin otac objavio na Facebooku

Djevojčica je prije četri dana bila u društvu majke i trogodišnjeg brata na imanju gdje porodica, inače, godinama nije bila.

Djevojčica je u trenutku nestanka imala kosu vezanu i repić, maslinasto zelenu jaknicu, ljubičaste pantalone i crne patike. U utorak je po prvi put aktiviran sistem “Pronađi me” po uzoru na Amber alert koji funkcioniše tako što svi građani zemlje vijesti o nestanku djeteta mogu da vide na tv kanalima, slušaju na radio stanicama, da vide na internetu i td.

Prema poslednjim informacijama “Kurira”, policija pregleda garaže, ostave i druge objekte svih meštana kod Bora, gdje je djevojčica Danka Ilić (2) nestala.

Foto: Fotografija koju je Dankin otac podijelio na Instagramu

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!