Vučić o ministarki iz Crne Gore: Gorčević sva ustreptala, Vukićević je časna žena

“Vidio sam danas i ovu ministarku iz Crne Gore, koja je sva ustreptala, kako se zove, Gorčević. Sram ih bilo sve zajedno. Pošto oni misle da imaju pravo i da je normalno da se hvale time kako nam otimaju teritoriju i kako imaju pravo da se tako bahato ponašaju ne bi li se izvinili Amerikancima ili nekome što je jedna časna žena u Savjetu Evrope, Maja Vukićević, glasala protiv njihovog prijema, pa sad otišli brže bolje u Prištinu da im se izvinjavaju naglavačke itd”, rekao je Vučić na konferenciji za medije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je ministarka evropskih poslova Crne Gore Maida Gorčević “sva ustreptala”, a da je poslanica Demokratske narodne partije (DNP) Maja Vukićević “časna žena”, pišu “Vijesti”.

Vučić je to kazao pošto je Gorčević ranije danas u Prištini izjavila da će Podgorica podržati ulazak Kosova u Savjet Evrope kada o tome bude odlučivao Komitet ministara te organizacije.

Gorčević je tada prokomentarisala i činjenicu da je Maja Vukićević, šefica Delegacije Crne Gore u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PSSE), glasala protiv ulaska Kosova u Savjet Evrope i rekla da je Vukićević iznijela stav svoje stranke.

“Vidio sam danas i ovu ministarku iz Crne Gore, koja je sva ustreptala, kako se zove, Gorčević. Sram ih bilo sve zajedno. Pošto oni misle da imaju pravo i da je normalno da se hvale time kako nam otimaju teritoriju i kako imaju pravo da se tako bahato ponašaju ne bi li se izvinili Amerikancima ili nekome što je jedna časna žena u Savjetu Evrope, Maja Vukićević, glasala protiv njihovog prijema, pa sad otišli brže bolje u Prištinu da im se izvinjavaju naglavačke itd”, rekao je Vučić na konferenciji za medije.

Foto: Aleksandar Vučić (Printscreen)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!