Evo zašto je majka Danke Ilić svaki dan satima u policiji, dva razloga su ključna: Novi detalji iz istrage

Policija ima još jedan razlog za višednevno ispitivanje majke djevojčice. Naime, inspektorima je čudno to što su djeca dovedena na poročno imanje, prema riječima majke, da se igraju i prošetaju, a tog dana kada je Danka nestala bio je veoma kišovit dan, dodaje sagovornik “Blica”

Ivana Ilić, majka Danke Ilić (2), djevojčice kojoj se svaki trag izgubio prije 4 dana u dvorištu pojate u Banjskom polju, saslušavana je u policiji već četiri puta satima iz dva razloga – prvi kako bi se sjetila svih detalja kobnog dana, a drugi jer je policiji čudno što su djeca dovedena na imanje da se prošetaju na kišovit dan, saznaje “Blic”.

Policija već četvrti dan intenzivno traga za nestalom Dankom Ilić. Obavljaju se brojni razgovori, analiziraju operativna saznanja, pregleda i čisti mjesto nestanka, ali i sve u Banjskom polju.

Paralelno sa tim, majka Danke Ilić danima provodi sate i sate u policiji gdje se saslušava povodom nestanka ćerkice.

“Iznova se obavljaju razgovori s majkom, s obzirom na to da je ona poslednja vidjela Danku, razgovori sa njom su važni da bi se sjetila svakog detalja, ukoliko je usled šoka zaboravila neki detalj, smatrajući ga nevažnim,a koji se zapravo može ispostaviti kao vrlo važan za dalji tok istrage”, kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom nestanka Danke Ilić.

Međutim, policija ima još jedan razlog za višednevno ispitivanje majke djevojčice.

Naime, inspektorima je čudno to što su djeca dovedena na poročno imanje, prema riječima majke, da se igraju i prošetaju, a tog dana kada je Danka nestala bio je veoma kišovit dan, dodaje sagovornik “Blica”.

POLICIJA ANALIZIRA PODATKE SA BAZNIH STANICA

Paraleno sa tim, policija operativno vrlo angažovano radi.

“I dalje se analiziraju podaci sa baznih stanica o prisustvu svakog mobilnog telefona u tom području i to u rasponu od cijelog tog dana do prijave nestanka djeteta”, kaže izvor “Blica”.

Podsetimo, majka Danke Ilić, Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gdje se saslušava na okolnosti nestale ćerke.

Kako je potvrđeno “Blicu”, jedan policajac iz Policijske uprave Bor je priveden zbog odavanje informacija iz istrage koja se vodi o nestanku male Danke Ilić (2).

OTKRIVEN TUNEL NA IMANJU GDE JE DANKA NESTALA

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahtove dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora, i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Foto: Društvene mreže

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!