Bjelopoljac Vesko Šutović nudi imanje na korišćenje, kupovinu stoke i mjesečnu platu od 700 eura: Čitav prihod namijenjen porodici koja želi da radi

Šutović ne želi da mu đedovina bude zapuštena, spreman je porodici i da kupi stoku (10 krava ili 100 ovaca i koza) i da taj čitav prihod bude njihov. I to nije sve. On će ima davati mjesečnu platu u iznosu od 700 eura, a garantovaće i otkup proizvoda jer uskoro planira da otvori hotel

Bjelopoljac Vesko Šutović, uspješan biznismen i vlasnik nekoliko kompanija u Sjedinjenim Američkim Državama, ima izvanrednu ponudu za ljude koji žele da rade i zarade novac u Bijelom Polju.

Pored toga što je uspješan biznismen, Vesko Šutović je poznat i kao humanista – Konzul žeran Amer Cikotić i Šutović prilikom dodjele zahvalnice u Generalnom konzulatu Crne Gore u Njujorku

Naime, Šutović je vlasnik velikog imanja u Gornjim selima, sedam kilometara udaljenim od centra grada. Na svom imanju ima kuće, štale i druge pomoćne objekte, a u toku je i izgradnja hotela.

On daje na korišćenje kompletno imanje jednoj porodici koja želi da radi, a spreman je i da im kupi stoku (10 krava ili 100 ovaca i koza) i da taj čitav prihod bude njihov.

I to nije sve. Vesko će porodici davati mjesečnu platu u iznosu od 700 eura, a garantovaće i otkup proizvoda jer uskoro planira da otvori hotel.

Imanje Šutovića se prostire na oko 50 hektara

Kako je kazao za Portal Revije Fokus, najbitnije mu je da je porodica poštena i da hoće da radi.

„Čitav prihod od prodaje mlijeka, sira, teladi/jagnjadi…,  išao bi porodici. Na imanju imamo svu neophodnu mehanizaciju za poljoprivredu, za sve što im treba ja sam na raspolaganju. Volio bih da dođe porodica sa djecom. Sa ovom ponudom sam upoznao i ministra poljoprivrede, vjerujem da će se naći porodica koji bi ozbiljno shvatila moju ponudu i prihvatila se posla. Napomenuo bih da ta porodica mora biti POŠTENA, ne smije da ima nikakvih problema sa zakonom i da za njih treba da postoje preporuke. Kandidati će biti provjeravani jer ne bih želio da mi se na imanju usele nečasni ljudi “, kazao nam je Šutović, koji se nedavno u Njujorku otisnuo i u ugostiteljske vode otvorivši restoran „Lagano“ u Astoriji.

“Ne želi da mu đedovina bude zapuštena – Imanje Šutovića u Gornjim selima

Šutović je istakao da je njegova ponuda motivisana željom da mu đedovina ne bude zapuštena te da će porodici biti na raspolaganju kuća sa četiri spavaće sobe.

Više informacija možete dobiti ukoliko nam pišete i inboxu ili u Ministarstvu poljoprivrede.

Idi na VRH
error: Content is protected !!