Mijat Stevović – grafički dizajner iz Njujorka koji razumije vašu ideju

Njegova kreativnost i stručnost donose vašem biznisu jedinstvene ideje koje ostavljaju trajan utisak, a rad sa njim vam obećava visok kvalitet, brza idejna rješenja i pregršt opcija za odabir tokom kreativnog procesa. Kako je danas mnogo grafičkih dizajnera, a malo onih na koje se možete osloniti i koji razumiju vašu ideju, o STEV Design-u najbolje govore pozitivni komentari njegovih klijenat

Freelancer Mijat Stevović (STEV Design), posjeduje decenijsko iskustvo na polju grafičkog dizajna, a u prethodnih 10 godina, osim što je u sarađivao sa klijentima iz 20 različitih zemalja svijeta, 25 saveznih država i mnoštvom manjih biznisa u NYC, u svom polju radio je i sa nekim velikim imenima poput Delta Airlines, Re-Max, McDonalds, Jeunesse Global i drugi.

Njegova kreativnost i stručnost donose vašem biznisu jedinstvene ideje koje ostavljaju trajan utisak, a rad sa njim vam obećava visok kvalitet, brza idejna rješenja i pregršt opcija za odabir tokom kreativnog procesa. Kako je danas mnogo grafičkih dizajnera, a malo onih na koje se možete osloniti i koji razumiju vašu ideju, o STEV Design-u najbolje govore pozitivni komentari njegovih klijenata kao što su:

“Super fast and competent designer.”

“After seeing the quality, speed and attention to my brand, I have continued retaining him on a monthly basis.”

“Mijat worked very professionally and quickly, was very reliable and friendly.”

“Not only is Mijat amazing at designs, he is professional and patient.”

“Definitely desirable to be a part of any business collaboration!”

Mijat živi i radi u Njujorku.

VIŠE INFORMACIJA MOŽETE POGLEDATI NA SAJTU

https://www.stevdesign.org/

Idi na VRH
error: Content is protected !!