Povratak Dreškovića u reprezentaciju: Prosinečki objavio spisak (VIDEO)

Na spisku ni ovog puta nije bilo Seada Hakšabanovića, koji od septembra nije igrao za crnogorsku reprezentaciju. “Puklo” je onog momenta kada ga je bivši selektor Radulović uvrstio na spisak za mečeve kvalifikacija za Euro protiv Litvanije i Bugarske, a on rekao da neće doći. Prosinečki je na predstavljanju rekao da je ofanzivac Stouka zanimljiv i da je u konkurenciji, dok je predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević potvrdio da je kandidat za nacionalni tim

Nije bilo iznenađenja na prvom spisku novog selektora “sokola”, mada teško su mogla i da se očekuju…

Robert Prosinečki, selektor fudbalera Crne Gore, objavio je spisak igrača na koje računa za martovske prijateljske utakmice protiv Bjelorusije i Sjeverne Makedonije.

Jedina novost je povratak u reprezentaciju štopera mađarskog Debrecina Meldina Dreškovića, koji se kod prethodnog selektora Miodraga Radulovića nekoliko puta našao na spisku, a debitovao je protiv Grčke u prijateljskom meču u martu 2022. pod Goricom.

Na spisku ni ovog puta nije bilo Seada Hakšabanovića, koji od septembra nije igrao za crnogorsku reprezentaciju. “Puklo” je onog momenta kada ga je bivši selektor Radulović uvrstio na spisak za mečeve kvalifikacija za Euro protiv Litvanije i Bugarske, a on rekao da neće doći.

Prosinečki je na predstavljanju rekao da je ofanzivac Stouka zanimljiv i da je u konkurenciji, dok je predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević potvrdio da je kandidat za nacionalni tim, prenose Vijesti. 

Na spisku ovog puta nije bilo ni štopera Aberdina Slobodana Rubežića koji je zbog povrede završio sezonu, a Prosinečki je za akcije u Antaliji pozvao 25 igrača.

Golmani: Milan Mijatović (Željezničar Pančevo, Srbija), Danijel Petković (Kišvarda, Mađarska), Matija Šarkić (Milvol, Engleska);

Odbrambeni igrači: Stefan Savić (Atletiko Madrid, Španija), Adam Marušić (Lacio, Italija), Marko Vešović (Karabag, Azerbejdžan), Risto Radunović (FCSB, Rumunija), Igor Vujačić (Rubin, Rusija), Marko Vukčević (Varaždin, Hrvatska), Andrija Vukčević (Huarez, Meksiko), Marko Tući (Gangvon, Južna Koreja), Meldin Drešković (Debrecin, Mađarska);

Vezni igrači: Vladimir Jovović (Sogidana, Uzbekistan), Marko Janković (Karabag, Azerbejdžan), Marko Bakić (OFI, Grčka), Driton Camaj (Kišvarda, Mađarska), Stefan Lončar (Debrecin, Mađarska), Edvin Kuč (Balkani, Kosovo), Viktor Đukanović (Hamarbi, Švedska), Andrija Radulović (Vojvodina, Srbija),

Napadači: Stevan Jovetić (Olimpijakos, Grčka), Stefan Mugoša (Inčon junajted, Južna Koreja), Milutin Osmajić (Preston, Engleska), Nikola Krstović (Leće, Italija), Dušan Bakić (Omonija, Kipar).

Naš nacionalni tim okupiće se 18. marta u Antaliji, gdje će se pripremati za prijateljske mečeve sa Bjelorusijom (21. mart) i Sjevernom Makedonijom (25. mart).

Foto: FSCG

Idi na VRH
error: Content is protected !!