Hajriz Brčvak predstavio hairli projekat: Kupovinom pametne knjige i ipsi olovke 75% profita ide u humanitarne svrhe (VIDEO)

“Kupovinom ovih knjiga, a posebno ako se prisjetimo da nam uskoro dolazi mjesec Ramazan, napravićemo više dobrih djela, a to je da ćemo podržati ovaj projekat koji će iznjedriti još mnogo dobrih knjiga. Daćemo nekom mogućnost da brže nauči sufaru, da nauči harfove”, rekao je Brčvak u video-obraćanju

Osnivač humanitarnog fonda Hemiias, Hajriz Brčvak, predstavio je hairli projekat na kojem je radio mašinski inženjer Edvin Bećirović, a u pitanju su, kako je pojasnio, pametne knjige i ipsi olovke.

“Kupovinom ovih knjiga, a posebno ako se prisjetimo da nam uskoro dolazi mjesec Ramazan, napravićemo više dobrih djela, a to je da ćemo podržati ovaj projekat koji će iznjedriti još mnogo dobrih knjiga. Daćemo nekom mogućnost da brže nauči sufaru, da nauči harfove”, rekao je Brčvak u video-obraćanju.

Iz Humanitarnog fonda “Hilal” su saopštili da će 75% profita ići u humanitarne svrhe.

Osnivač humanitarnog fonda Hemiias Hajriz Brčvak i mašinski inženjer Edvin Bećirović su nas obradovali novim hajirli projektom.Njih dvojica su nam olakšali da jednu od prvih naredbi ispunimo na najlakši mogući način, "UČI" – pa vas pozivamo da podržimo ovaj projekat i ugradimo se u trajno dobro, i na taj način olakšamo drugima učenje arapskog pisma.A da stvar bude interesantnija čak 75% profita će ići u humanitarne svrhe.Ugradimo se u dobro djelo i time olakšajmo drugima koji su potrebi!Kupovina: https://ilmsi.de/buy/ Za sve dodatne informacije:Instagram: https://www.instagram.com/ilmsi.olovka/Facebook: https://www.facebook.com/ilmsi.olovka/Web: https://ilmsi.de/

Posted by Hemiias e. V. on Thursday, March 7, 2024

Kupovina: https://ilmsi.de/buy/

Za sve dodatne informacije:

Instagram: https://www.instagram.com/ilmsi.olovka/

Facebook: https://www.facebook.com/ilmsi.olovka/

Web: https://ilmsi.de/

Idi na VRH
error: Content is protected !!