Održana promocija časopisa “Komun@”

“Ovaj broj posvećen je ljudima koji su gradili i koji grade Šavnik i onima koji njegovo ime pronose svijetom, kao i prirodnim ljepotama čiji potencijali osiguravaju blistavu budućnost ovog grada. Sve obrađene teme imaju za cilj da očuvaju kulturno-istorijsku osobenost Šavnika, ostavljajući pisane tragove budućim generacijama”, saopšteno je iz Opštine Šavnik

Promocija časopisa “Komun@”, koji je posvećen opštini Šavnik, održana je u kući Borislava Pekića.

O časopisu su govorili predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić, prof. dr Draško Došljak, univerzitetski profesor i književnik, mr Željko Rutović, kulturolog i publicista, i glavni urednik urednik “Komune”, magistar komunikologije Amer Ramusović.

“Govoreći o kulturno – istorijskom značaju ovog izdanja, nije bilo dileme da je 48. broj mnogo više od časopisa. Ovaj broj posvećen je ljudima koji su gradili i koji grade Šavnik i onima koji njegovo ime pronose svijetom, kao i prirodnim ljepotama čiji potencijali osiguravaju blistavu budućnost ovog grada. Sve obrađene teme imaju za cilj da očuvaju kulturno-istorijsku osobenost Šavnika, ostavljajući pisane tragove budućim generacijama”, saopšteno je iz Opštine Šavnik.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!