Šahmanović: Crnogorska ambasada u Moskvi je sve učinila da nam onemogući prijeme u Čečeniji (VIDEO)

“Od zvaničnika Čečenije mi je rečeno: ‘Vaša je stvar gdje ćete da se opredijelite. Mi se ne miješamo u vaše unutrašnje stvari. Mi hoćemo da vam pomognemo. Ako nećete pomoć, nije problem’. Niko nema novca za bacanje i teško je doći do sredstava da ta siromašna opština (Plav) pokuša da se izvuče iz tog stanja”, kazao je Šahmanović

Predsjednik Opštine Plav Orhan Šahmanović kazao je po povratku iz Čečenije da očekuje dolazak delegacije iz te zemlje u Plav.

Nakon susreta sa predsjednikom Ramzanom Kadirovim i predstavnicima tamošnje vlade, Šahmanović je rekao da će u Plavu sigurno biti sagrađeni jedan ili dva vjerska objekta, kupljeno imanje bivše fabrike protivgradnih raketa “19. decembar” i investirano u izgradnju žičare.

“Od njih ćemo sigurno imati podršku u izgradnji fabrike za pakovanje i preradu ljekovitog bilja i šumskih bobičastih plodova”, kazao je on u emisiji Živa istina.

Šahmanović je novinaru Darku Šukoviću kazao da “nikada od kolega nije čuo da se Kadirov miješao u unutrašnje stvari Bošnjačke stranke, niti Crne Gore”.

“Od zvaničnika Čečenije mi je rečeno: ‘Vaša je stvar gdje ćete da se opredijelite. Mi se ne miješamo u vaše unutrašnje stvari. Mi hoćemo da vam pomognemo. Ako nećete pomoć, nije problem’. Niko nema novca za bacanje i teško je doći do sredstava da ta siromašna opština (Plav) pokuša da se izvuče iz tog stanja”, kazao je Šahmanović.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!