Tragedija: Popularni glumac i njegove dvije ćerkice pogunuli kada se srušio avion kojim su letjeli (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pilot aviona je, takođe, poginuo zajedno sa Oliverom i njegovom djecom, ćerkama Maditom i Anik. Lokalni izvještaji kažu da je sa djecom stigao na Karibe 26. decembra nakon snimanja. Samo dva dana prije smrti Oliver je objavio snimak na tropskoj plaži uz natpis: “Neka ljubav vlada. Želim vam svima najbolje u 2024. godini”

Glumac Kristijan Oliver (51) poginuo je kada je avion kojim je letio sa porodicom pao i srušio se pored obale jednog ostrva.

Pilot aviona je, takođe, poginuo zajedno sa Oliverom i njegovom djecom, ćerkama Maditom i Anik. Glumac se pojavio u nekoliko hitova na velikom ekranu, uključujući “Saved By The Bell” i “Valkyrie”.

Stravična nesreća se dogodila se u četvrtak oko podneva, kod obale Bekije. Malo ostrvo je dio Svetog Vincenta na Karibima.

Glumac će se posthumno pojaviti u filmu pod nazivom “Forever Hold Your Peace”, koji je prestao da snima krajem decembra.

Reditelj filma, Nik Lajon, odao je počast zvijezdi na internetu i napisao: “Godinama smo pričali o zajedničkoj produkciji filma i konačno smo to uradili! Hvala ti što si bio sjajan kolega, glumac i prijatelj”, piše “Blic”.

Lokalni izvještaji kažu da je sa djecom stigao na Karibe 26. decembra nakon snimanja. Samo dva dana prije smrti Oliver je objavio snimak na tropskoj plaži uz natpis: “Neka ljubav vlada. Želim vam svima najbolje u 2024. godini”.

Grupa je navodno išla za Svetu Luciju kada se njihov avion srušio nedugo nakon polijetanja sa aerodroma u Bekiji.

Foto: Instagram

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!