Pola vijeka u ovoj kući niko nije živio, a on je kupio: Cijelu ušteđevinu uložio u renoviranje i napravio dom iz snova (VIDEO)

Džordž je pokazao kako je izgledala unutrašnjost ovog zdanja prije renoviranja, i da je trebalo popraviti gotovo sve – od fasade, urušenih zidova, podova, svakog detalja i svake prostorije. Dakle, adaptacija i renoviranje – sve je počelo od nule

Džordž Danet je 2020. godine kupio kuću u kojoj pola vijeka nije bilo stanara. Kuća se nalazi u Ujedinjenom Kraljevstvu, u živopisnom selu Kinesvud.

On je pokazao kako je izgledala unutrašnjost ovog zdanja prije renoviranja, i da je trebalo popraviti gotovo sve – od fasade, urušenih zidova, podova, svakog detalja i svake prostorije.

Dakle, adaptacija i renoviranje – sve je počelo od nule.

Prilagođavanje bilo koje zgrade, uvjerili su se mnogi, velika je muka, a posebno je teško ako je u pitanju minijaturna građevina iz 1700-ih, piše “Jutarnji list”.

Džordž priznaje da je uložio svoju životnu ušteđevinu da u potpunosti renovira ovu kuću po visokom standardu, a da je zadržao originalni karakter imovine, prenosi “Blic”.

U videu možete videti krajnji rezultat ove fantastične transformacije.

Foto: Printscreen/George Dunnett

Idi na VRH
error: Content is protected !!