Divlja svinja mu “sletjela” na haubu: Mladić iz Srbije (18) izgubio kontrolu i udario u autobus, očevici otkrili detalje strašne nesreće

“Kada je divlja svinja pala na haubu, od siline udarca pala je na trotoar i pridigla se i počela da bježi, a momak je, kad se pribrao, udario u autobus. Nije tačno da je vozio prevelikom brzinom, jer je bila gužva, kolona, a i da je htio nije mogao, jer je saobraćaj bio sporiji”, kaže očevidac događaja

Tinejdžer Vukan Knežević (18) iz Srbije, iz Aranđelovca, poginuo je juče na auto-putu Čačak-Požega, dok je njegova djevojka (17) zadobila teške povrede kada je divlja svinja pala sa litice na haubu njihovog automobila i izazvala stravičnu nesreću.

Nažalost, tinejdžer je preminuo na licu mjesta, dok je njegova djevojka bila pri svijesti i s teškom povredom kičme je hospitalizovana u čačanskoj bolnici, piše “Kurir”.

“Bili smo u koloni i ‘reno’ koji je vozio momak iz Aranđelovca nažalost nije mogao izbjeći nesreću. Naime, iako se pričalo da mu je na put istrčala divlja svinja i da ju je on udario, a od siline udarca odbio u autobus koji je dolazio iz suprotnog smjera, situacija je bila malo drugačija” kaže očevidac i dodaje:

“Divlja svinja je pala sa litice na haubu ‘renoa’! Digla se hauba i dečko nije vidio gdje vozi, pokušavao je da pronađe izlaz od šoka i u cijeloj toj zbrci udario u ugao autobusa. Nažalost, on je na mjestu preminuo, dok je djevojka zadobila teške tjelesne povrede”.

Kako je dalje ispričao očevidac ove strašne saobraćajne nesreće, tinejdžer nije mogao izbjeći nesreću.

“Nije dečko kriv. Zamislite da vam, dok se vozite, divlja svinja doslovno padne s neba na auto. Zvuči kao film, ali istinito. Kažu da su lovci na tom području jurili za divljim svinjama i da je jedna od njih, kako bi se spasila, doslovno završila na litici i pala na auto”, kaže sagovornik i dodaje:

“Kada je divlja svinja pala na haubu, od siline udarca pala je na trotoar i pridigla se i počela da bježi, a momak je, kad se pribrao, udario u autobus. Nije tačno da je vozio prevelikom brzinom, jer je bila gužva, kolona, ​​a i da je htio nije mogao, jer je saobraćaj bio sporiji”.

Očevidac jučerašnje nesreće opisao je i kako su svi nakon nesreće pokušavali pomoći putnicima u “renou”.

“Kad je došlo do sudara pokušali smo da im pomognemo. Neko je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Neko je pokušao da dođe do njih, razgovarali su s djevojkom, nažalost, vidjelo se da momak ne daje znakove života”, kaže i dodaje:

“Sjećam se, djevojka je pitala je li joj momak živ i zdrav. Rekli su joj da jeste, da joj ne pogoršaju stanje. Međutim, u tom trenutku više nije bio među živima…”, prenosi “Jutarnji list”.

Očevid je u tijeku i njime će se utvrditi svi detalji ove stravične prometne nesreće.

Foto: Vukan Knežević (društvene mreže)

Idi na VRH
error: Content is protected !!