Jovanović: Fondacija “Budi human” obezbijedila novac za liječenje 100 djece u inostranstvu

“Za svakog od njih borili smo se svim srcem i, zahvaljujući nesebičnoj podršci humanih ljudi, za svako dijete obezbijeđena su novčana sredstva za neophodna liječenja u inostranstvu”, poručio je Jovanović

Fondacija „Budi human” je, od osnivanja u septembru 2016. do danas, uspjela da za 100 djece obezbijedi novac za liječenje u inostranstvu.

“Ideja je bila da ujedinimo dobre ljude, osnažimo njihove dobre namjere i usmjerimo ih na one kojima je pomoć najpotrebnija – djecu koja se bore sa teškim oboljenjima. Posredstvom Fondacije „Budi human“ 100 djece dobilo je priliku da se liječi, ali djeca nisu brojevi. Svako od njih je tim liječenjem dobio šansu, njihovi roditelji nadu, njihove porodice vjeru u ovo društvo i vjeru u bolje sjutra. Za svakog od njih borili smo se svim srcem i, zahvaljujući nesebičnoj podršci humanih ljudi, za svako dijete obezbijeđena su novčana sredstva za neophodna liječenja u inostranstvu”, poručio je osnivač Fondacije Goran Jovanović.

Dodao je da ćemo “istom voljom i borbenošću nastaviti da podržavamo svako dijete kome bude potrebna naša pomoć, a građani će, kao i do sada, znati da stanu uz naše najmlađe članove društva u njihovim životnim bitkama”.

Foto: Goran Jovanović (Fondacija „Budi human”)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!