Ministar Nuhodžić s iseljenicima u Luksemburgu: Intenzivnije ćemo raditi na poboljšanju kvaliteta života crnogorskih građana

Ministar Nuhodžić je uputio izraze zahvalnosti iseljenicima koji žive u Luksemburgu na kontinuiranim naporima koje ulažu na afirmaciji Crne Gore, ističući da oni doprinose i dobrim međudržavnim odnosima Crne Gore i Luksemburga, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova

„Iseljenici, svojim predanim i posvećenim radom, predstavljaju ambasadore svoje zemlje, a posebno me raduje što se mladi školuju na prestižnim evropskm univerzitetima i zauzimaju važna mjesta u javnom i privatnom sektoru“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić na sastanku sa predstavnicima udruženja koja okupljaju iseljenike iz Crne Gore u Luksemburgu.

Ministar Nuhodžić je uputio izraze zahvalnosti iseljenicima koji žive u Luksemburgu na kontinuiranim naporima koje ulažu na afirmaciji Crne Gore, ističući da oni doprinose i dobrim međudržavnim odnosima Crne Gore i Luksemburga, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nuhodžić je upoznao prisutne sa aktuelnim procesima u Crnoj Gori, s posebnim osvrtom na razvojne infrastrukturne projekte koji se realizuju na sjeveru i ukupna ulaganja Vlade.

Predstavnici iseljeničkih udruženja informisali su ministra o aktivnostima na planu unapređenja odnosa sa matičnom državom. Dogovoreno je da će se u narednom periodu, udruženim djelovanjem i zajedničkom energijom Vlade Crne Gore i svih udruženja, još intenzivnije raditi na poboljšanju kvaliteta života crnogorskih građana.

Sastanku je prisustvovao i počasni konzul Crne Gore u Velikom Vojvodstvu Luksemburg Remzija Camić.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!