Udruženje “Montenegro-Hessen e.V.” organizovalo druženje: “Moramo se ujediniti i pomoći državi”

Razgovaralo se o situaciji u državi, razmjenjena su mišljenja o teškoj situaciji u zemlji i mogućim aktivnostima udruženja u Njemačkoj. Sekretar udruženja, dr Nenad Popović, kazao je da se “moramo svi ujediniti i pomoći rješavanju situacije u državi, onoliko koliko smo u mogućnosti

U Frankfurtu je održano tradicionalno jesenje druženje u organizaciji crnogorsko-njemačkog udruženja “Montenegro-Hessen e.V.”

Razgovaralo se o situaciji u državi, razmjenjena su mišljenja o teškoj situaciji u zemlji i mogućim aktivnostima udruženja u Njemačkoj.

Sekretar udruženja, dr Nenad Popović, kazao je da se “moramo svi ujediniti i pomoći rješavanju situacije u državi, onoliko koliko smo u mogućnosti.

Razgovaralo se i o popisu stanovništva, a učesnici su kazali da su saglasni sa mišljenjima DPS, SDP, LP, SD i nove Crnogorske Evropske Partije, kao i nacionalnih partija Bosnjaka, Hrvata i Albanaca da se popis bojkotuje, “jer je u režiji izdajničke Vlade sve spremno za prevaru stoljeća poput onog sa potpisivanjem tzv. Temeljnog ugovora sa SPC”.

Domaćin druženja je bila predsjednica Nena Kesselman Evans.

Druženju je prisustvovala i predsjednica organizacije “eMDe Alijanse-Zajednice crnogorskih udruženja” u SR Njemačkoj, Emira M. Ličina.

Foto: Udruženje “Montenegro-Hessen e.V.”

Idi na VRH
error: Content is protected !!