Bila je obična djevojka iz Crne Gore, a onda se na ulici desio susret koji joj je promijenio život

Otišla je na samo jedno probno snimanje i odmah postala zaštitno lice za Trussardi Eyewear. Put ju je potom odveo u Ameriku gde je počela da radi svoj posao iz snova

Bila je obična devojčica u Crnoj Gori, a danas uživa u društvu Zoe de Živanši, sestričine čuvenog modnog maga i aristokrate Ibera de Živanšija.

To je ukratko život Bo Janičić.

Lijepa Bo rođena je u Baru u Crnoj Gori, a danas je u Los Anđelesu umjetnička direktorka i stilistkinja preko dana, dok noću provodi sate onlajn tražeći prave komade i kombinacije za svoje klijente iz svijeta mode kako bi brend bio zapažen.

Sada vrlo uspješna influenserka i model i mlada mama, sarađuje sa brendovima Gucci, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, kreće se u krem društvu Holivuda.

A sve je počelo u Baru u Crnoj Gori.

„Tamo sam vodila jednostavan život. Uživala sam odrastajući tamo zbog tog komšijskog duha. Sva djeca iz zgrade bi izašla napolje i jedna mama bi čuvala desetoro njih dok trče, igraju se. Bilo je divno“, kazala je Bo u jednom intervjuu za strane medije.

Ispričala je i da joj je mama bila ekonomistkinja, a tata radio u brodskoj logistici. Ipak, zbog tadašnje ekonomske situacije otac je prihvatio novu poslovnu ponudu i odselili su se u Grčku. Smjestili su se u elitnom naselju Glifada kod Atine.

Tu je Bo živjela do 18. godine. Čak 11 godina je igrala balet, pohađala britansku školu, a onda iz Atine otišla u London na studije politike i sociologije na Kingston univerzitetu.

I tada se desio prelomni trenutak – sasvim slučajno.

„Prve godine skauti su me primijetili na ulici, tražili da se slikam i ispostavilo se da se to isplatilo jer sam potpisala ugovor za veliku modnu agenciju.“

Ipak, ona je bila istrajna i studirala još tri godine da bi završila fakultet. Tek tad je počela sasvim da se bavi modom.

Otišla je na samo jedno probno snimanje i odmah postala zaštitno lice za Trussardi Eyewear.

Put ju je potom odveo u Ameriku gde je počela da radi svoj posao iz snova.

Pojavljuje se na velikim proslavama i žurkama, druži se sa modelima, kreatorima, uticajnim ljudima.

Ali svoje korijene ne zaboravlja – američkim medijima je čak otkrila recepte svoje bake da bi malo bolje upoznali svijet iz kog je došla.

Izvor: Zadovoljna.nova.rs

Foto: Instagram

www.bo-janicic.com

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!