Kosovski ministar objavio snimak: “Milan Radoičić s napadačima kod manastira Banjska” (VIDEO)

Kosovski ministar je za prištinske medije u utorak rekao da se Radoičić i drugi povrijeđeni, koji su uspjeli da se vrate na teritoriju centralne Srbije, nalaze na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja objavo je na Fejsbuku snimak sa nadzorne kamere, na kojem se vidi grupa napadača u konaku izvan zidina manastira Banjska, među kojima je, prema Svečljinim riječima, i potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić.

„Radoičić je bio vođa ove terorističke grupe i napada u kojem je ubijen policajac Afrim Bunjaku. Ovo je još jedan dokaz njegove terorističke aktivnosti (…) Potpredsjednik Srpske liste je vođa terorističkog napada i grupe terorista“, napisao je kosovski ministar na Fejsbuku.

On je optužio predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, da preko Srpske liste i Radoičića, stoji iza, kako je rekao, terorističke akcije protiv pravnog i ustavnog poretka Kosova, prenosi N1.

Dakle Srpska lista svoje učešće na Kosovu vidi samo na teroristički način. Nisu uspjeli“, dodao je Svečlja.

Prema njegovim riječima, proglašavanje Dana žalosti u Srbiji i od strane Srpske liste u srpskim sredinama na Kosovu, predstavlja „pečat autorstva ove organizacije“.

Vijesti prenose da je kosovski ministar za prištinske medije u utorak rekao da se Radoičić i drugi povrijeđeni, koji su uspjeli da se vrate na teritoriju centralne Srbije, nalaze na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.

On je na konferenciji za medije u ponedjeljak rekao da je u jednom od zaplijenjenih vozila marke mercedes, beogradskih tablica, pronađena i dokumenta Milana Radoičića.

Foto: Dželjlaj Svečlja/Facebook

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!