Konor Mekgregor posjetio restoran naših iseljenika: Šućko i Džako dočekali MMA legendu

Neki u šali kažu da sigurno nije bilo lako konobarima kad su ugledali prgavog Konora, ali Šućko otkriva da je slavni Irac veoma ljubazan i prijateljski nastrojen prema osoblju restorana, o čemu svjedoče i brojne fotografije. Valja istaći da je zadatak da servira hranu poznatom šampionu pripao Edinu Kolenoviću, koji svakako i zaslužuje titulu “najhrabrijeg konobara”

Bifteku čuvenog restorana “Rocco’s Steakhouse” nije mogao da odoli ni proslavljeni MMA borac Konor Mekgregor. On je, zajedno sa svojom suprugom i djecom, nedavno posjetio ovaj ugostiteljski objekat naših iseljenika na Menhetnu, a koliko je bio zadovoljan hranom i uslugom možda najbolje govori činjenica da je nakon toga još dva puta dolazio sa porodicom i prijateljima.

Ugošćavaju svjetsku elitu – Mekgregorovi sa Šućkom Pjetrovićem

 Nekadašnji šampion lake kategorije u UFC-u, kako smo saznali od suvlasnika restorana Šućka Pjetrovića, došao je na preporuku prijatelja koji je redovan gost u ovom eksluzivnom mjestu.

Neki u šali kažu da sigurno nije bilo lako konobarima kad su ugledali prgavog Konora, ali Šućko otkriva da je slavni Irac veoma ljubazan i prijateljski nastrojen prema osoblju restorana, o čemu svjedoče i brojne fotografije.

Oduševljen hranom i uslugom – Slavni borac sa osobljem restorana

Valja istaći da je zadatak da servira hranu poznatom šampionu pripao Edinu Kolenoviću, koji svakako i zaslužuje titulu “najhrabrijeg konobara”.

Saznajemo da je Konor bio oduševljen biftecima i da mu je serviran i irski viski čiji je, inače, promoter.

Šampion u borbama sa šampionima u ugostiteljstvu – Džako Koljenović, Konor Mekgregor i Šućko Pjetrović

Očekuje se da će sledeću borbu tridesetpetogodišnji Irac imati naredne godine.

Konor Mekgregor je bio veoma ljubazan prema svima

Podsjetimo, Gusinjani Šućko Pjetrović i Džako Koljenović su, zajedno sa partnerom, otvorili ovaj restoran 2015. godine na čuvenoj Medison Aveniji. Kako saznajemo, uskoro će na Menhetnu biti otvoren još jedan njihov ugostiteljski objekat.

Njih posjećuju najpoznatije svjetske ličnosti – Vlasnici i osoblje čuvenog restorana

Gosti naših iseljenika su najpoznatije svjetske ličnosti, a valja istaći da se Rocco’s Steakhouse” ubraja među najbolje restorane na Menhetnu.

Sead Hodžić

UPOZORENJE: ZABRANJENO JE PREUZIMANJE TEKSTA I FOTOGRAFIJA BEZ PISMENE SAGLASNOSTI REDAKCIJE PORTALA REVIJE FOKUS

Idi na VRH
error: Content is protected !!