“Bolan, pusti me u pi**u materinu”: Bosanac postao viralni hit nakon što ga je zaustavio australijski policajac (VIDEO)

Snimak zaustavljanja Husa Sidrana, kako glasi ime muškarca iz Bosne koji živi i radi u Australiji, objavljen je pre dvije godine, kada je ga je policija zasutavila tokom rutinske kontrole. Tom prilike zbog niza prekršaja Huso je kažnjen sa 295 dolara i tri kaznena boda zbog nenošenja kacige. Usled komunikacije i prekršaja snimak je postao viralan na globalnom nivou, zahvaljujući TikToku i YouTubeu

Muškarac iz Bosne i Hercegovine postao je pravi globalni hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio snimak sa jedne australijske televizije, a na kojem se vidi kako ga policiajac isključuje iz saobraćaja. Tom prilikom saznao je da Bosanac ne samo da nema odgovarajuću kacigu, već ni registraciju, pa ni dozvolu.

Snimak zaustavljanja Husa Sidrana, kako glasi ime muškarca iz Bosne koji živi i radi u Australiji, objavljen je pre dvije godine, kada je ga je policija zaustavila tokom rutinske kontrole. Tom prilike zbog niza prekršaja Huso je kažnjen sa 295 dolara i tri kaznena boda zbog nenošenja kacige. Usled komunikacije i prekršaja snimak je postao viralan na globalnom nivou, zahvaljujući TikToku i YouTubeu, piše “Blic”.

Ipak, ono što je svima upalo u oči jeste njegovo ponašanje tokom razgovora sa policajcem po imenu Deni. Naime, Huso je probao da se izvuče na kuknjavu, pričajući mješavinom bosanskog i engleskog jezika. Nažalost, ta taktika mu nije prošla.

“Kuda idete, gospodine? Da li imate dozvolu?”

“Nemam dozvolu, neregistrovan je”.

“Zašto onda vozite? I šta vam je to na glavi, šta je to? To nije kaciga za motor već za bicikl. Mogu li da vidim? Pogledajte ovo. Ako padnete, samo će skliznuti dolje. Šta ćemo onda da radimo? To vas neće zaštiti, je l’ tako?”

Dok je policajac pričao, Huso je pokušao da upali motor i ode, ali…

“Huso, ne idite nogdje. Parkirajte skuter pored, ne možete da se krećete. Sačekajte trenutak, govorim vam. Molim vas, dajte mi dokumenta”.

U tom trenutku policajac je pozvao nekoga da mu pomogne oko konverzacije sa Husom. Kada mu je konačno objasnio da je u prekršaju, muškarac iz BiH nije imao kud, te je počeo da objašnjava kako motor vozi tako godinama, kako ga bole noge, kao i da je krenuo u šoping. Na kraju, otišli su i do Husove kuće.

Kada je saznao šta ga čeka, Huso je još jednom pokušao da smekša policiju da ne dobije veliku kaznu, objašnjavajući da tako vozi godinama, pokazujući dokumentaciju koju je posjedovao.

“Ja sam Huso Sidran, iz Hercegovine, iz Bosne… Ma daj, bolan, pusti me u pi**u materinu. Ja ovako vozim deset godina, petnaest godina!”

Ipak, kada je vidio dokumenta, policajac mu je objasnio da mu i u dokumentima piše kako za vozilo koje se kreće 80 na sat, iako je Huso tvrdio da ne prelazi 30 km/h, potrebna odgovarajuća dozvola, pa i kaciga.

“Petnaest godina? VIše to nećete raditi”.

Na kraju, Huso je kažnjen novčanom kaznom od 295 dolara, kao i sa oduzimanjem tri boda zbog vožnje bez kacige.

@904duvalcounty

♬ Originalton – 904PIRALO🌎

Idi na VRH
error: Content is protected !!