Održan Montenegro golf open u Konektikatu: U septembru humanitarni turnir, čitav prihod bolnicama u CG

Montenegro golf klub je osnovan 2009. godine u Njujorku. Predsjednik kluba je Ramadan Ibrić, a članovi Upravnog odbora Šime Bergam, Abedin Kandić, Nikola Lukolić i Jasmin Hot.

Povodom Dana nezavisnosti Crne Gore u državi Konektikat je u organizaciji Montenegro golf kluba iz Njujorka održan turnir.

Na turniru je bilo prisutno oko 70 ljudi od kojih je njih 40 uzelo učešće.

Među prisutnima je bio i konzul Amer Cikotić, kao i poznati humanista Šukrija Cecunjanin.

Montenegro golf klub je osnovan 2009. godine u Njujorku. Osnovni motiv postojanja kluba je humanitarna djelatnost i pomoć djeci na teritoriji Crne Gore. Udruženje je prepoznatljivo po organizovanju tradicionalnih humanitarnih golf turnira u saradnji sa Generalnim konzulatom Crne Gore u Njujorku, s ciljem prikupljanja značajnih finansijskih sredstava koja upućuju kao pomoć ustanovama i centrima u Crnoj Gori, prvenstveno bolnicama, domovima zdravlja i centrima za rad sa djecom ometenom u razvoju.

Predsjednik kluba je Ramadan Ibrić, a članovi Upravnog odbora Šime Bergam, Abedin Kandić, Nikola Lukolić i Jasmin Hot.

Za septembar mjesec najavljen je humanitarni turnir u organizaciji Montenegro golf kluba. Organizatori očekuju učešće više od 150 igrača, a sva prikupljena novčana sredstva biće proslijeđena zdravstvenim institucijama u Crnoj Gori.

Idi na VRH
error: Content is protected !!