“Htio sam da… ali neeee!” Nikola Jokić vlasniku Sansa pružio “loptu pomirenja”, pa oduševio Ameriku komentarom posle utakmice (VIDEO)

Jokić je na sinoćnjem susretu briljirao sa učinkom od 29 poena, 13 skokova i 12 asistencija, kojim se upisao u istoriju NBA lige kao centar sa najvećim brojem tripl-dablova u plej-of utakmiciama. Sada ih ima ukupno deset, što je za jedan više od doskorašnjeg rekordera, legendarnog Vilta Čembrlena

Srpski košarkaš Nikola Jokić je posle važne pobjede svojih Denver Nagetsa nad Finiksom (118:102) šaljivo pokomentarisao duel sa vlasnikom Sansa tokom prethodne utakmice.

Franšiza iz Kolorada je pobjedom u petom meču polufinalne serije Zapada došla do vođstva od 3-2, te će u narednom meču u Arizoni imati prvu meč loptu za ulazak u finale konferencije, piše “Blic”.

Jokić je na sinoćnjem susretu briljirao sa učinkom od 29 poena, 13 skokova i 12 asistencija, kojim se upisao u istoriju NBA lige kao centar sa najvećim brojem tripl-dablova u plej-of utakmiciama. Sada ih ima ukupno deset, što je za jedan više od doskorašnjeg rekordera, legendarnog Vilta Čembrlena.

Uoči pete utakmice viđena je zanimljiva scena gdje je Nikola Jokić prišao vlasniku Sansa Metu Išibiji, kojeg je zagrlio i poklonio mu loptu.

Podsjećamo, njih dvojica su tokom četvrtog duela imali jedan nimalo prijatan duel, kada je centar Nagetsa u jednoj situaciji odgurnuo Išibiju jer ovaj nije želio da mu prepusti loptu koja je završila u publici, a nakon čega je Nikola sankcionisan tehničkom greškom.

Nakon utakmice se govorilo čak i o mogućoj suspenziji za Jokića, ali je situaciju smirio sam Išibija koji je istakao da ne bi bilo fer kazniti Nikolu i tako oskrnaviti uzbudljivu plej-of seriju. Na kraju se sve završilo novčanom kaznom za popularnog Džokera, koji će zbog pomenutog incidenta morati da plati 25.000 dolara.

Sada je u Denveru došlo do pomirenja Jokića i američkog milijardera, a čitavu situaciju je posle utatkmice prokomentarisao sam Jokić.

“Nemam ništa protiv njega, uradio bih isto i da je riječ o bilo kome drugom u Finiksu. Samo volim da budem blizu lopte, da stvorim prednost i brzo je izvodim kako bi se igra nastavila. Sada sam htio da se zabavim i htio sam da mi plati kaznu, ali neee”, rekao je Jokić i nasmijao sve u studiju emisije “Inside the NBA”.

Idi na VRH
error: Content is protected !!