U Njemačkoj nestala Marija Zečević: Djevojčica (14) se trebala naći s “Mr. Coldkillerom”, roditelji sumnjaju da je oteta

Njemački mediji prenose da je djevojčica Marija visoka oko 165 cm, ima smeđe oči i smeđu kosu do ramena. Teška je oko 80 kilograma. U trenutku nestanka imala je crnu trenerku, bijele patike i najvjerojatnije mali crveni ruksak

Marija Aleksija Zečević, 14-godišnja djevojčica porijeklom iz bivše Jugoslavije, nestala je u petak na području Dasinga u Njemačkoj.

Naime, posljednji put je viđena oko 18 sati u blizini željeznički stanice. Kako navode njemački mediji, prema posljednjim informacijama, Marija se trebala sresti sa momkom pod imenom Lukas, koji ju je trebao pokupiti automobilom.

Prema navodima policije, ona je preko internet platforme dogovorila susret s korisnikom po imenu “Mr. Coldkiller”.

Kako javlja Br.de, roditelji nestale djevojčice sumnjaju da ju je vjerojatno protiv njene volje odvezao muškarac 30-ih godina u automobilu crna KIA. Navodno je imao bradu – to je izjava jednog svjedoka koju nije bilo moguće provjeriti.

Prema izjavi roditelja, Marija je uvijek bila pouzdana djevojčica koja nikad nije izašla iz kuće ili negdje otišla, a da to nije rekla roditeljima.

Njemački mediji prenose da je djevojčica Marija visoka oko 165 cm, ima smeđe oči i smeđu kosu do ramena. Teška je oko 80 kilograma. U trenutku nestanka imala je crnu trenerku, bijele patike i najvjerojatnije mali crveni ruksak, prenosi Oslobodjenje.

https://www.br.de/nachrichten/bayern/14-jaehriges-maedchen-aus-dasing-vermisst,Tdah2qD

Idi na VRH
error: Content is protected !!