Potresan snimak spasavanja bebe iz Morače: Mališan plutao po hladnoj rijeci, izvadio ga radnik “Zelenila” (VIDEO)

Dječak je, kako prenose mediji, bio bez svijesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mjesta, uspio je da mu istisne vodu iz pluća i vrati ga u život

Na društvenim mrežama pojavio se snimak izvlačenja dvomjesečne bebe iz Morače.

Dječak, star samo dva mjeseca, juče je izvučen iz Morače nakon što je njegova baba K. K (62) sa njim u naručju skočila u rijeku.

Bebu su spasili radnici gradskog preduzeća “Zelenilo” Aldin Ibrahimović i Almir Mujak, a u spasavanju je učestvovao i Demaj Spejtim.

Dječak je, kako prenose mediji, bio bez svijesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mjesta, uspio je da mu istisne vodu iz pluća i vrati ga u život.

Ubrzo je stigla Hitna pomoć koja brzo reagovala i prevezla dječaka u bolnicu.

Ubrzo potom iz vode je izvučeno tijelo smrtno stradale žene.

Radnici Zelenila i švedski parlamentarac spasili bebu iz Morače

Radnici Zelenila i švedski parlamentarac spasili bebu iz MoračeVIDEO: Radnici Zelenila i švedski parlamentarac spasili bebu iz Morače Foto: Stevo VasiljevićAutor: Redakcija Pobjede, Objavljeno: 20.03.2023. 11:53Radnici gradskog preduzeća Zelenilo Aldin Ibrahimović i Almir Mujak izvukli su i spasili bebu iz Morače u Podgorici. U spašavanju je učestvovao i Demaj Spejtim.Na licu mjesta bio je i fotoreporter Pobjede koji je zatekao mladiće dok su izvlačili bebu iz vode. Ibrahimović i Mujak obavljali su redovne radne zadatke u blizini Blažovog mosta kada su ugledali da je beba upala u hladnu rijeku. Brzom reakcijom uspjeli su da izvuku dijete na obalu.Ibrahimović i Mujak (FOTO: Stevo Vasiljević)Dijete je bilo bez svijesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mjesta, uspio je da dječaku istisne vodu iz pluća i vrati ga u život.Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla dječaka u bolnicu.Kako je portalu Pobjeda nezvanično saopšteno iz policije, starija ženska osoba je sa bebom sa stijena upala u Moraču, a sumnja se na samoubistvo.Na licu mjesta su i pripadnici policije

Posted by Etnoistorija Crne Gore, i drugo on Monday, March 20, 2023

Idi na VRH
error: Content is protected !!