Prijetnje smrću upućene Milu Đukanoviću i njegovoj supruzi, Tužilaštvo dalo nalog da se utvrdi ko je prijetio

“Biće tebi Đukanoviću da ćeš sa svojom Lidijom visiti kao Benito sa ljubavnicom Clarom Petacci, pa ćeš videti koga si hteo učiti “da poštuje Crnu Goru”, svanuće dan osvete i revanšizma”, navodi se u prijetnji sa profila pod imenom Boris Janković upućenoj lideru DPS-a i kandidatu te partije za predsjednika

Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i njegovoj supruzi Lidiji prijećeno je smrću na društvenoj mreži Twitter, piše CdM.

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici je, kako je CdM-u kazao rukovodilac ODT-a Duško Milanović, dalo nalog da se provjeri ko je prijetio predsjedniku Crne Gore i prvoj dami.

“Biće tebi Đukanoviću da ćeš sa svojom Lidijom visiti kao Benito sa ljubavnicom Clarom Petacci, pa ćeš videti koga si hteo učiti “da poštuje Crnu Goru”, svanuće dan osvete i revanšizma”, navodi se u prijetnji sa profila pod imenom Boris Janković upućenoj lideru DPS-a i kandidatu te partije za predsjednika.

Iz policije je CdM-u saopšteno da u ovom slučaju postupaju po službenoj dužnosti, te da su obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

“Osnovno državno tužilaštvo radi na ovom slučaju”, kazao je Milanović kratko CdM-u.

Ista osoba je uputila prijetnje smrću i kandidatkinji Socijaldemokratse partije za predsjednicu Crne Gore i poslanici te partije Draginji Vuksanović Stanković.

“Evo recimo Draginju Vuksanović Stanković bi ja lično da je negde sretnem na ulici, bez jedne sekunde razmišljanja, nokautirao i ostavio da leži u lokvi krvi, ne bi na žensko nikad digao ruku, ali bi nju zbog toliko poganih izjava o srpskom narodu bio spreman da odrobijam”, piše u tvitu.

Vuksanović Stanković je, kako CdM saznaje, prijetnje sinoć prijavila policiji i zatražila hitnu reakciju nadležnih.

Policija radi na identifikaciji osobe koja je prijetila Đukanoviću i Vuksanović Stanković.

Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Idi na VRH
error: Content is protected !!