Savićević posjetio kamp Srbije: Povrede su poremetile Piksija i ekipu (VIDEO)

“Ko je mogao da pretpostavi da će udarne igle reprezentacije, momci na kojima se bazira igra srpskog tima, biti u tako lošoj zdravstvenoj situaciji”, naveo je Savićević.

Predsjednik FSCG Dejan Savićević posjetio je kamp selekcije Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Savićević je, kako prenose mediji iz Srbije, kazao da su povrede značajno uticale na utisak koji su “orlovi” ostavili u dosadašnjem toku šampionata.

“Protiv Kameruna, jedan štoper traži izmjenu, poslije toga i drugi, sve se poremetilo. Izlazak Pavlovića je bio nenadoknadiv gubitak. Momak je jak u skoku, snažan u duelu, fenomenalan u postavci odbrane”, rekao je Savićević.

Savićević je kazao da selektor Srbije Dragan Stojković nije neraspoložen nakon poraza od Brazila (2:0) i remija sa Kamerunom (3:3).

“Svjestan je i on situacije u kojoj se našao tokom utakmice sa Kamerunom. Imao je druge planove, razmišljao o drugim izmjenama. Ali to su nepredviđene okolnosti”, kazao je Savićević, a prenosi B92.

“Ko je mogao da pretpostavi da će udarne igle reprezentacije, momci na kojima se bazira igra srpskog tima, biti u tako lošoj zdravstvenoj situaciji”, naveo je Savićević.

Srbija u petak od 20 sati igra sa Švajcarskom meč odluke…

“Teško im je probiti bedem, ali Srbija ima veliki broj kvalitetnih fudbalera koji mogu da riješe pitanje pobjednika. Veoma je važno da budu strpljivi, da ne gube koncentraciju i siguran sam da će postići taj jedan gol koji će da ih odvede u osminu finala”, kazao je Savićević.

Za prolaz u osminu finala, Srbija mora da pobijedi Švajcarsku, a reprezentacija Kameruna ne sme da pobijedi Brazil.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!