Užas u Holandiji: Nađena tijela djevojčice i medicinske sestre koje su nestale prije dvije nedjelje

Prije dvije nedjelje medicinska sestra je otišla u mali grad Ramsdonksver da pokupi djevojčicu, koja je imala težak invaliditet, i odvede u dnevni boravak u kome je boravila. Trebalo je da je odvede kući, ali tamo nisu stigle. Istraga je u toku

Holandska policija pronašla je sinoć oko 22 sata utomobil sa tijelima desetogodišnje djevojčice Hebe i njene medicinske sestre, 26-godišnje Sane, koje su nestale prije dvije nedjelje.

Policija je saopštila da je automobil “kia pikanto” pronađen na raskrsnici Empel na A59/A2 u blizini Den Boša. Časopis Feniks piše da još nije sasvim jasno šta se dogodilo.

Policajac je na raskrsnici vidio tragove guma, pa je u pomoć pozvan policijski helikopter koji je nešto kasnije pronašao automobil sa tijelima, piše Index.hr.

Prije dvije nedjelje medicinska sestra je otišla u mali grad Ramsdonksver da pokupi djevojčicu, koja je imala težak invaliditet, i odvede u dnevni boravak u kome je boravila. Trebalo je da je odvede kući, ali tamo nisu stigle. Istraga je u toku.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!