Dema Balidemaj ugostio Billa de Blasia: Bivši gradonačelnik Njujorka pohvalio vrijednog Gusinjanina

Fotoreporter Fokusa je imao priliku da se uvjeri da je donedavni gradonačelnik zadovoljan i da naši uspješni ljudi, poput Balidemaja, mogu biti primjer kako ostvariti uspjeh u gradu kakav je Njujork

Ukoliko posjetite neko od popularnih mjesta u Njujorku, velike su šanske da ćete tamo zateći neku poznatu ličnost. U ovom gradu, koji krasi velika šarenolikost nacija, Gusinjanin je vlasnik dva restorana u prestižnoj eriji ispod Bruklinskog mosta. Dema Balidemaj.

Na terasi restorana „7 Old Fulton” zatekli smo vlasnika u društvu crnogorskog konzula Amera Cikotića i njegove supruge. Ništa neubičajno, našli se zemljaci, pomisliće neko.

Međutim, zbog zemljaka na terasi, Dema je svom osoblju unutar restorana prepustio da se pobrinu za Billa de Blasia, bivšeg  gradonačelnika Njujorka, za koga mnogi kažu da će biti jedan od kandidata Demokratske stranke na predstojećim predsjedničkim izborima u SAD.

“Nije prvi put ovdje. Dolaze nam mnoge poznate ličnosti, imamo profesionalno osoblje koje je doraslo svom zadatku”, kazao nam je Dema Balidemaj, poznat kao veliki humanista i čovjek koji neizmjerno voli svoj kraj.

Fotoreporter Fokusa je imao priliku da se uvjeri da je donedavni gradonačelnik zadovoljan i da naši uspješni ljudi, poput Balidemaja, mogu biti primjer kako ostvariti uspjeh u gradu kakav je Njujork.

Bill de Blasio, koji je i kandidat za Kongres u 10. kongresnom okrugu Njujorka, kazao nam je da se divi uspjehu doseljenika u Njujorku i da cijeni njihov doprinos zajednici.

Demi je, između ostalog, čestitao ne uspješnom vođenju biznisa i kazao da su vrata njegove kancelarije za sve dobronamjerne ljude uvijek otvorena.

Sead Hodžić

Idi na VRH
error: Content is protected !!