Za liječenje petogodišnjeg Rejhana iz Bara potrebno 22.000 eura

“Jedina primanja koja ova porodica ima jesu socijalna i ako Rejhanov otac zaradi neku dnevnicu. Kaže sve bi mu lakše bilo da može da nađe zaposlenje. Primanja za Rejhana još nisu ostvarili već čekaju komisiju. Nakon liječenja kod nas Rejhan ima šansu da njegovo zdrastveno stanje bude znatno bolje i da se zajedno sa svojim vršnjacima raduje svom djetinjstvu i bude lijepo i nasmijano dijete”

NVO “Izvor života” moli sve građane dobre volje, privrednike, državne institucije i dijasporu da pomognu da se petogodišnjem Rejhanu Ukoviću iz Bara obezbijedi liječenje u Istanbulu.

Kako se navodi u saopštenju te NVO, Rejhan boluje od autizma, pored toga ima i poteškoće u razvoju, a za liječenje je potrebno 22.000 eura sa troškovima puta, prenose “Vijesti”.

“Šansu za njegovu bolju i srećniju budućnost mogu da mu pruže na klinici Live u Istanbulu, a on zaslužuje da dobije šansu”, poručili su iz NVO “Izvor života”.

Rejhanov otac je, piše u saopštenju, istakao da je svjestan da je puno zahtjeva u posljednje vrijeme i da ljudi možda više nemaju ni snage da pomognu, ali se nada da će njihov sin dobiti šansu.

Iz NVO “Izvor života” naglašavaju da postoji mogućnost da oni koji žele da pomognu novac mogu da uplate na račun Rejhanovog oca (koji je objavljen na fotografiji) ili direktno klinici, uz napomenu da je novac za njega.

NVO “Izvor života” dodaje da Rejhan zajedno sa roditeljima, bratom koji ima sedam godina i dvogodišnjom sestrom živi u iznajmljenoj kući u kojoj, zahvaljujući dobroti jednog čovjeka, plaćaju samo komunalije.

“Jedina primanja koja ova porodica ima jesu socijalna i ako Rejhanov otac zaradi neku dnevnicu. Kaže sve bi mu lakše bilo da može da nađe zaposlenje. Primanja za Rejhana još nisu ostvarili već čekaju komisiju. Nakon liječenja kod nas Rejhan ima šansu da njegovo zdrastveno stanje bude znatno bolje i da se zajedno sa svojim vršnjacima raduje svom djetinjstvu i bude lijepo i nasmijano dijete”, zaključuje se u saopštenju.

Foto: “Izvor života”

Idi na VRH
error: Content is protected !!