Vlasnik restorana “Kod Fehre”: Svi Crnogorci koji dođu na revanš utakmicu bujrum kod mene na pečenje!

“Ko nama malo da, ko nas voli, mi njega još više volimo i još više ćemo mu dati”, rekao je vlasnik restorana “Kod Fehre”

Vlasnik nadaleko poznatog restorana “Kod Fehre” kod Lašve, Fahrudin Mešković Fehro, odlučio je da na najbolji način odgovori na gostoprimstvo koje su Crnogorci pokazali bosanskohercegovačkim navijačima u Podgorici.

Kako je poznati ugostitelj Fehro rekao za portal “Avaza”, podstaknut akcijom crnogorske javnosti koja je, osim što je lijepo ugostila bh navijače, prikupila novac za novi kombi grupe pristalica “Zmajeva”, odlučio je da objavi da će ugostiti svakog navijača Crne Gore koji dođe u BiH na revanš utakmicu (23. septembra).

“Nema veze koliko ih je, svi mogu doći. Možemo čitavu Crnu Goru nahraniti. Jedva čekam da ih ugostim ovdje. Svi koji dođu, bujrum kod mene na pečenje”, rekao je Fehro za portal “Avaza”.

Ne zaboravlja dobro učinjeno djelo, štaviše vratiće višestruko više.

“Ko nama malo da, ko nas voli, mi njega još više volimo i još više ćemo mu dati”, dodao je vlasnik restorana “Kod Fehre”.

Uoči utakmice Lige nacija u Podgorici je vladala zaista sjajna atmosfera, o čemu je svjedočio i reporter “Avaza”. I sam susret protekao je bez incidenata. Međutim, jedan kombi bh registracijskih tablica je izgorio i nekoliko navijača reprezentacije BiH “zaglavilo je” u Podgorici, bez svog prevoza nazad.

Ali onda su Podgoričani pokazali širinu svojih srca. Ugostili su te navijače i pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za novi kombi. Akcija nije trajala ni jedan dan, a novac za novi kombi već je skupljen i navijači će uskoro moći da krenu nazad svojim kućama.

Foto: Facebook

Idi na VRH
error: Content is protected !!