Za potpis talentovanog Dženana Pejčinoviča se bore Manchester City i Juventus: Zbog čega FSCG ne zove talentovanog Plavljanina?

Prema nezvaničnim informacijama portala rolaj-me.com, mladi napadač je bio pozvan 2019. godine na razvojni kamp FSCG za 2005. godište u Budvi koji je trajao pet dana i da dalje nije pozivan i kontaktiran od strane skauta i selektora FSCG

Na kadetskom prvenstvu Evrope u Izraelu svi pričaju o špicu njemačke reprezentacije koji stilom igre podsjeća na Erlinga Halanda, a malo ko zna da je njegova porodica iz Plava i da on ima crnogorski pasoš. Ovaj 17-godišnjak je mašina za golove i već je na listi Manchester Citya i Juventusa.

Ko je Dženan Pejčinović u svijetu omladinskog fudbala ?

Dženan Pejčinović (17) je mladi napadač rođen 2005. godine u Augsburgu, njegova porodica je porjeklom iz Plava.

Pejčinović je počeo u redovima Bajerna iz Minhena a zatim prelazi u Augsburg 2017. godine. Ovaj 17-godišnjak je postigao 12 golova u U17 Bundesligi u aktuelnoj sezoni. Njegovi sjajni nastupi su mu čak donijeli nekoliko nastupa selekciju Augsburga do 19 godina.

Takođe, fascinantna je i njegova statistika u kadetskoj reprezentaciji Njemačke za koju je debitovao u avgustu ove godine i za četiri mjeseca na sedam nastupa postigao 11 pogodaka, piše rolaj-me.com.

Da li se Fudbalski savez Crne Gore bori da konačni izbor reprezentacije za koju će nastupati Dženan Pejčinović bude Crna Gora?

Prema nezvaničnim informacijama portala rolaj-me.com, mladi napadač je bio pozvan 2019. godine na razvojni kamp FSCG za 2005. godište u Budvi koji je trajao pet dana i da dalje nije pozivan i kontaktiran od strane skauta i selektora FSCG.

Foto: Gazzeta Milan/Twitter

Idi na VRH
error: Content is protected !!