Objavljen zastrašujući snimak: Automobil je letio ka majki i ćerki, nevjerovatno kako je uspjela da spase dijete (VIDEO)

Radnici iz trgovine priskočili su u pomoć majki i djevojčici koje su za dlaku izbjegle smrt. Na snimku se vidi kako su za dlaku izbjegle udar automobila koji se zario u stub rasvjete i zatim prevrnuo na trotoar

Objavljen je snimak trenutka u kojem je jedna majka jedva uspjela da spase svoju dvogodišnju ćerku od naleta automobila.

Ovaj šokantan incident dogodio se u engleskom Solihullu, a snimile su ga nadzorne kamere. Radnici iz trgovine priskočili su u pomoć majki i djevojčici koje su za dlaku izbjegle smrt. Na snimku se vidi kako su za dlaku izbjegle udar automobila koji se zario u stub rasvjete i zatim prevrnuo na trotoar.

Snimak prikazuje kako se majka udaljava s mjesta nesreće s ćerkom u naručju. Sve se dogodilo u subotu poslijepodne, u blizini pješačkog prelaza, piše Mirror.

Radnici obližnjih trgovina su pomagali majko i ćerki, a ispričali su da su kolica zapela ispod auta, a djevojčica je nekim čudom spasena. Rekli su i da je vozačica automobila od siline udara izletjela iz auta, ali njene povrede nisu opasne po život, prenosi “Jutarnji list”.

“Jedna od naših zaposlenih je pomagala vozačici, lice joj je krvarilo. Bila je zbunjena. Kolica su završila ispod vozila. Nikada nismo vidjeli ovakvo nešto”, ispričala je jedna radnica lokalne trgovine.

“Ne znam kako niko nije poginuo ili teže povrieđen. Djevojčica je povrijedila nogu, a mama je bila traumatizovana.. Sigurno ju je vodio majčinski instinkt. Kolica su završila ispod automobila, a dijete se spasilo. Kako je majka uspjela u toj sekundi da uzme dijete i spase ga? To je pravo čudo. Bile su samo djelić sekunde od smrti. Vozačica je imala veliku sreću”. ispričao je za Mirror drugi radnik obližnje trgovine.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!